• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Трето самоубийство на чужденец край морето

Трето самоубийство на чужденец край морето

/КРОСС/ Турист от Беларус се хвърлил от третия етаж на хотела си във Ваканционно селище "Елените". Това е трето самоубийство на чужденец край морето в рамките на десетина дни. 35 годишният Миколай Литвин е загинал намясто. Литвин бил отседнал в "Роял Парк Виктория" - клуб "Елените". Пристигнал у нас на 31 август. В неделя, около 18.10 часа скочил от терасата. Тялото му било открито безжизнено във вътрешния двор на хотела. Касае се за самоубийство, казаха от полицията. Същият ден мъжът е правил още няколко опита да се самоубие. Държал се странно.

Само три дни преди това украинец се самоуби показно на стрелбище "Кондор" в Слънчев бряг. 33-годишният лекар Владимир Берк пристигнал у нас и отседнал в частен хотел в Свети Влас със семейството си. Той е женен за българка, която също е лекар. Двамата работели в Израел. Мъжът страдал от тежко заболяване и явно решил да сложи край на живота си. Издебнал, когато инструктурът отишъл за кутия с патрони и се застрелял в главата с пистолет "Магнум".

В началото на септември рускинята Светлана Х., бе намерена от съседите си мъртва в апартамента си в курорта Слънчев бряг. Тя лежала гола на пода, цялата в кръв, с прерязани вени и кървави драскотини от нож по тялото. Наоколо имало бутилки алкохол. Светлана имала български приятел, но пред полицаите той казал, че двамата се познават съвсем отскоро и не знае защо е посегнала на живота си.
В неделя, руска туристка се е удавила на плажа в местността "Иракли, съобщават още от полицията. Жената влязла да се къпе на червен флаг и станала жертва на мъртвото вълнение, предаде trud.bg.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.