• 02 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Изпълнителят на лот 4 от "Струма" със сигнал срещу кмета на Сандански

Изпълнителят на лот 4 от "Струма" със сигнал срещу кмета на Сандански

/КРОСС/ Фирмата, която строи лот 4 на автомагистрала "Струма", е внесла сигнал до прокуратурата, до Агенция "Пътна инфраструктура" и до областния управител на Благоевград срещу кмета на Сандански Андон Тотев за самоуправство и възпрепятстване работата на обекта.
Според директора на фирмата Методи Бачев, от две седмици кметът на Сандански не допуска специализираната техника да преминава по междуселските пътища, за да изгради подходите към автомагистралата и в същото време да извърши ремонт и разширение на трасетата за своя сметка:
Става въпрос за не повече от три-четири километра, които ние започнахме да ремонтираме за наша сметка. Кметът на Сандански не ни осигури достъп. Постави патрулни коли на полицията там и не ни даваше достъп да стигнем до тези пътища, с основанието, че ще разрушим общинската пътна мрежа, която в момента, точно в тези участъци е в окаяно състояние.
Кметът на Сандански Андон Тотев категорично отхвърли обвинението, че възпрепятства работата по автомагистралата.
Това е гнусна лъжа. Никакво възпрепятстване не е имало. На господин Бачев не съм му видял очите, той не е бил на обекта, защото колите му не са спрени.
Тотев допълни, че тежката строителна техника преминава не само по междуселските пътища, но и през улиците на село Левуново, което предизвикало сериозно недоволство сред местното население.
Населението на селото беше готово да прави жива верига. На никакъв вид път не правят ремонт.
Началникът на полицейското управление потвърди, че към днешна дата няма възпрепятстване на преминаването на техника и товарни автомобили по уточнения обходен маршрут между селата Левуново и Делчево, предаде БНР.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.