• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Русия налага контрасанкции на САЩ

Русия налага контрасанкции на САЩ

/КРОСС/ На около 200 руски граждани и на над 400 руски търговски компании са наложени санкции от американска страна. Това заяви говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, предава news.bg.

"Отново трябва да говорим за новите стъпки на САЩ срещу Русия, този път по отношение на закона "Магнитски"; вчера САЩ разшириха действието на тези санкции и спрямо още няколко граждани на Русия, като по този начин доведоха броя на нашите засегнати сънародници до почти 200 души, които са под различни ограничения, обявени от американците", коментира Захарова.

„Москва със сигурност ще отговори на разширяването на американските санкции съгласно закона "Магнитски", добави тя.

Вчера финансовото министерство на САЩ обяви, че санкционира още петима руснаци, включително чеченския лидер Рамзан Кадиров заради укриване на данъци и "големи нарушения на правата на човека".

През декември 2012 САЩ приеха закона "Магнитски", налагайки санкции на руснаци, които за замесени в нарушаване на права на човека.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

"... Москва е един колос на глинени крака..." - Надай се, надай! Гладна кокошка просо сънува, ама гладна ще си пукне! Та така и ти!!!

22.12.2017 21:58:08

Анонимен

"Москва вероятно ще отговори...?!" Москва е един колос на глинени крака, който само краде, граби и убива, където намери! но вече й идва краят на тази престъпна "Империя на злото"! Първо да им се конфискуват откраднатите 1500 милиарда $-ра, а след това - фалит и разпад !

22.12.2017 13:50:24

Анонимен

Нищо ново поне от стотици години. Същото е било и по време на освобаждението на България от турците, и преди това. Не е имало Майдан, но все едно, че никога не е стихвал.

21.12.2017 21:02:16

Анонимен

А сега , какви ли ще са им санкциите на Ватниците , САЩ направо са изпаднали в ужас , Маккейн още тъжи , чене може да отиде в Сибир ....

21.12.2017 18:26:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.