• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Москва ще отговори на санкциите на Киев след въвеждането им

Москва ще отговори на санкциите на Киев след въвеждането им

/КРОСС/ Русия ще реши дали да отговори на санкциита на Украйна едва след като техният характер стане ясен. Това съобщава „Интерфакс", позовавайки се на дипломатически източници в руското външно министерство.
"Ние трябва да видим проектозакона. Първоначално той ще бъде внесен в Съвета за национална сигурност и отбрана. Когато санкциите бъдат въведени, тогава ще ги видим. Сега даже не е ясно за какво става въпрос. Може всичко да се окаже като ухапване от комар. Струва ли си в такъв случай да им се обръща внимание?", коментира източникът.
По-рано бе съобщено, че законопроектът на украинската държавна администрация предвижда въвеждането на 26 вида санкции срещу Русия, включително прекратяване на транзита на енергийни ресурси и транзитни на авиопревози.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Вече не знам какво чака Путин ?!? Наглата маймуна заповяадва въздушни удари срещу даржава намираща се на хиляди километри от нейната теритоприя..." в защита на хамериканските терористи"., а виж ти Кремъл не може да окаже помощ на своите граждани подложени на геноцид от същите фашисти.Стига толкото.Пращай две ескадрили и им еби мамата вече.......На трезво мислещите люде им писна от двойни и тгройни "стандарти".Стига вече.Бой и бой- те май от друго не разбират!!!Действайте ребятя!!!

08.08.2014 21:27:05

Анонимен

„прекратяване на транзита на енергийни ресурси” Изглежда се готвят да разглобят газопроводите за скраб и веднъж завинаги да си оправят бюджета.

08.08.2014 21:20:28

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.