• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Марките на SANOFI – любимите марки за здраве на българите

Марките на SANOFI – любимите марки за здраве на българите

/КРОСС/ Търговските марки на световния фармацевтичен лидер SANOFI отново бяха избрани от потребителите за любими марки за здраве и бяха наградени в класацията Моите любими марки. NO-SPA и Magne B6 взеха приза за първо и второ място в категорията "Фармацевтични продукти" в деветото издание на класацията. На официалната церемония по награждаването в хотел „Хилтън" в София наградите за второ и трето място в категорията "Хранителни добавки и хомеопатични продукти" грабнаха също марки на SANOFI - Прополки и Magne В6 ЛЕКА НОЩ.

Всяка година чрез онлайн гласуване в 3 кръга българските потребители сами избират своите любими марки, разделени в над 30 категории.

"За нас е изключително важно да помагаме на хората да живеят здравословно и пълноценно. Щастливи сме, че допринасяме българинът да бъде по-здрав и да живее по-добре и сме благодарни за доверието, което ни гласуват всеки ден потребителите и партньорите ни. Въпреки положителната оценка, която получихме, ние не спираме да инвестираме и да повишаваме удовлетвореността на потребителите. Те ценят нашите усилия да направим качеството им на живот по-добро, а това от своя страна говори добре за ефективността на нашите продукти", каза Михаела Пиерова, Генерален мениджър "Продукти без рецепта" на SANOFI за Централна и Югоизточна Европа.

Само преди месец NO SPA Comfort на SANOFI спечели приза „Лекарство без рецепта на годината" от Българския фармацевтичен съюз. SANOFI получи престижното признание на професионалната гилдия за трета поредна година. През 2015 БФС отличи лекарствения продукт на SANOFI Magne B6, а през 2016 наградата получи лекарство за черен дроб без рецепта Essentiale MAX.

• Бизнес подразделението на SANOFI „Продукти без рецепта" заема лидерски позиции в България, първа в Европа и в топ 3 в световен мащаб в сегмента "Продукти без рецепта" по данни на IMS Quintiles.

• NO SPA Comfort има над 50-годишна история и е сигурно и доказано решение за лечение на коремни болки. To e лекарство без рецепта, което действа бързо и сигурно при коремни болки, успокоява или отстранява спазмите, и се прилага при спазми на гладката мускулатура, причинени от камъни в бъбреците, пикочните пътища, жлъчката, язви, главоболие, болезнена менструация, цистит и други.

• Magne B6 ЛEKA НОЩ е продукт, който се бори с безсънието, подобрява качеството на съня, улеснява заспиването и осигурява бодрост и отпочиналост на сутринта. Намалява усещането за стрес, успокоява съзнанието, подпомага дейността на нервната система и благоприятства заспиването и качеството на съня при състояния на нервност, напрежение, стрес, психическа и физическа умора.

• ПРОПОЛКИ са таблетки за смучене с натурален произход, който подпомага нормалната функция на имунната система и помага да се облекчи дискомфорта в гърлото

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.