• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

САЩ: Руският самолет е свален над Сирия

САЩ: Руският самолет е свален над Сирия

/КРОСС/ САЩ смятат, че сваленият от Турция руски изтребител е бил ударен във въздушното пространство на Сирия след кратко навлизане в турското въздушно пространство, заяви американски служител, цитиран от Ройтерс.

Според служителя, пожелал анонимност, това становище се основава на засичане на топлинната следа на изтребителя.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Излищно е вече да се говори къде, кога, бил не бил в някаква територия. Факт е че някой е имал мерака възможностите а и протекциите да свали самолет на държава която се е заела да поправи едно зло и не очаква това. Въпросът е ЗАЩО. Защо има хора които превръщат религията си във военна доктрина и си мислят че ще успеят. Едните си мислят че са избрани, другите симислят, че като избият останалите ще бъдат сами пред лицетона Бог и той трябва да им прости щото са най вярващите. Просто е. Бог е истина и Справедливост и това е най жестокото. Справедливост, правда, истина, няма приближени и привилигеровани. Някога Християни избиваха мюсулмани с цел да освобопдят Божи гроб, но Бог не се трогна особено и даде превес на мюсулманите. Същите и до днес проливат реки от кръв да докажат, че са по вярващи и имат повече право от останалите.Бог пак не се трогна много. И днес в държавите с най-твърдо налагане на Исляма хората живеят твърде зле. На Евреите Бог даде 10 прости напътствия / Заповеди/ как да живеят в истината. Те пък се сметнаха за богоизбрани и изписаха десетки тонове хартия как да се заобиколят тези 10 заповеди и въпреки това да влязат в Рая. Бог ги лиши от Родина Разберете господа: Ислямисти, Талмудисти, Католико- Ортодоксални, Олигархо - Капиталисти. ВСИЧКО КОЕТО Е НАСИЛА Е НАПРАЗНО!!! Животът ни е даден да му се радваме.

26.11.2015 02:43:22

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.