• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Държавата няма механизъм, с който да спре сделката за ЧЕЗ, признава Томислав Дончев

Държавата няма механизъм, с който да спре сделката за ЧЕЗ, признава Томислав Дончев

/КРОСС/ Всички водещи политици да декларират имат ли отношение към сделката с ЧЕЗ, с кандидатите, които искаха да закупят тази компания - и спечелили, и загубили, предложи вицепремиерът Томислав Дончев в студиото на NOVA.

Той нарече оставката на колежката си Теменужка Петкова "морален акт", като уточни, че по ирония на съдбата тя нямала никакво отношение към сделката с ЧЕЗ, независимо, че е била енергиен министър.

"Дружеството на купувача има изключителна яснота откъде ще дойдат средствата за финансиране", поясни Дончев след разговора си ден по-рано с Гинка Върбакова, която е шеф на фирмата, купила българския клон на ЧЕЗ.

"Чисто политическата логика я виждам - всички след знамето и напред. Но институционалната ми убягва. В момента държавата няма механизъм, според който да спре сделката", заяви вицепремиерът по повод идеята на БСП за колективен иск на абонатите на ЧЕЗ за стопиране на продажбата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

защо

Защо държавата няма механизми за въздействие зашо и кой направи така ?Дедо Мони продадоха ЕРП-тата а герберите вместо да увеличат процентите от 33 в повече за да имат блокираща квота те ги продадоха всичките и както винаги пак няма виновни ! Ей за това нашия народ си го е казал и то отдавна-ВСИЧКИТЕ са МАСКАРИ !!!!

03.03.2018 06:02:58

Анонимен

Най-лесно е Борисов да си изтегли парите от сделката и Гинка да си я плаща

02.03.2018 18:18:32

Анонимен

Щом държавата няма как да защити обществения интерес, тогава за какво ни е тя? И има ли въобще държава? Или мафията управлява всички процеси в свой интерес?

02.03.2018 14:17:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.