• 19 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.7957
  •  GBP / BGN 2.2869
  •  CHF / BGN 2.0310
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Протест срещу сделката за ЧЕЗ пред Министерския съвет

Протест срещу сделката за ЧЕЗ пред Министерския съвет

/КРОСС/ Недоволни от сделката за ЧЕЗ ще се съберат на протест пред Министерския съвет. В недоволството ще се включат от БСП, партия „Възраждане", както и привърженици на бившия депутат от Патриотичния фронт Велизар Енчев.

В социалните мрежи Енчев обяви, че на протеста се очаква да пристигнат и автобуси от Пловдив, Враца, Перник, Благоевград, Видин, Ловеч и Пазарджик.

Вчера социалистите внесоха сигнал при главния прокурор, с който искат проверка на сделката между „Инерком" и чешката страна. В същото време, управителят на компанията-купувач - Гинка Върбакова, вече е в Прага за преговори с продавача. Очаква се до края на седмицата да стане ясно дали държавата ще има участие в сделката.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Защо ще се провежда пред Министерски съвет. Министерски съвет няма отношение нито към сделката, нито към собствеността в енергоразпределителното дружество. Няма и законов инструмент да развали сделката, нито да я спре. Да ходят на протест в Прага, пред централата на ЧЕЗ.

07.03.2018 09:51:00

Анонимен

Сделка извършена в чужбина,по тяхно законодателство,какъв проблем има,че да протестират срещу нея? Да се протестира срещу малоумниците вътре в сградата,дето продадоха 33% от всички ЕРПта, а също и пред руското консулство ,че цялата ни енергетика е тяхна.

07.03.2018 09:32:22

Анонимен

ЕЙ ТИЯ ОЩЕ ЖИВЕЯТ В ТАТОВОТО ВРЕМЕ. ДЕБИЛИТЕ СА ОТ ВАЩТА ПАРТИЯ.

07.03.2018 09:25:13

Анонимен

ХАЙДЕ ВСИЧКИ ПРОЛЕТАРИАТИ ОТ СТРАНАТА ОБЕДИНЯВАЙ ТЕ СЕ. АВТОБУСИ ОТ ПЛОВДИВ,ХАСКОВО,СМОЛЯН И ТЕМ ПОДОБНИ .ГАРАНТИРАНИ КЕБАПЧЕТА.КУПОНА ДА ВЪРВИ.

07.03.2018 09:24:22

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.