• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Ще имаме нова Мис България

Ще имаме нова Мис България

/КРОСС/ Eротичният модел от Елин Пелин Марина Николаева Войкова няма как да не се сбогува с титлата „Mиc Бългapия 2015" заради сĸaндaлните си гoли cнимĸи в интернет - България е правова държава, с активно гражданско общество!

Всички участнички в опорочения конкурс незабавно да сезират водещите български и международни женски правозащитни организации за безумното нарушаване на регламента на състезанието за избор на най-красивата българка, препоръчват от Християнско сдружение „Православна младеж - Св. Петка Търновска":

Участничките в конкурса „Mиc Бългapия" не бива да са имали в миналото си каквито и да е изяви в еротични фотосесии - преди време именно за подобни голи снимки в студиото на известния ни фотограф Енчо Найденов и „Мис България 2002" Теодора Бургазлиева се сбогува с короната си, припомнят отново и отново от православното сдружение и обещават да се обърнат официално за съдействие и подкрепа още в близките дни и към водещите български и международни женски правозащитни организации, които, без съмнение, ще осъдят остро случилото се на т.нар. „конкурс" за красота „Mиc Бългapия - 2015".
Ще изпратим официални писма и мейли за грандиозния сексскандал до Националната комисия за работа с жените, младежите, децата и семейството към Конфедерация на независимите синдикати в България (КНСБ), до Организация на жените към Международната световна профсъюзна организация, както и до водещи женски и правозащитни организации като Фондация "Асоциация Анимус", Български Червен кръст, Български център за джендър изследвания, Алианс за защита срещу домашно насилие, Български адвокати за права на човека, "Без насилие", Фондация "Ресурсен център Билитис", Българска платформа към европейско женско лоби и до редица други авторитетни неправителствени организации, обещават от Християнско сдружение „Православна младеж - Св. Петка Търновска".
Призоваваме и всички останали участнички в скандално опорочения конкурс да ни подкрепят и също така да сезират не само нашите, но и международните женски правозащитни организации за ужасяващото нарушаване на регламента на „Mиc Бългapия - 2015" с връчването на короната на един еротичен модел, голите и актови снимки на която буквално са заляли интернет, апелират от християнското сдружение.
Очакваме също така еротичната моделка Марина НиколаеваВойкова да разкаже на всички любопитни подробности и за разсъблечените си и голи фотосесии и пред фотографа Атакан Узун/Atakan Uzun/, който отдавна работи за нейната агенция и снима по евино облекло десетки български момичета, посочват от Християнско сдружение „Православна младеж - Св. Петка Търновска".
Много сме притеснени и от чутото в медийните и телевизионните изяви на г-ца Марина Войкова от последните дни - моделката най-чистосърдечно си призна, че е позирала всъщност за въпросните разсъблечени и актови снимки пред фотографа Енчо Найденов с голямо притеснение и съвсем не по своя воля, а по изричното настояване на шефовете на нейната модна агенция, защото такива, по нейни думи, били и правилата на играта в модния бранш, отбелязват от християнското младежко сдружение. Това нейно искрено и чистосърдечно признание обаче не може да не ни разтревожи - подтикването, принуждаването на млади момичета към това да се снимат в изключително предизвикателни пози и без дрехи едва ли е продиктувано само и единствено от желанието да се рекламира ефектно една или друга елитна модна марка или нова модна колекция, изтъкват от Християнско сдружение „Православна младеж - Св. Петка Търновска".
В тази връзка нека не забравяме, че от няколко години насам медиите редовно ни информират и за хода на разследването срещу собственика на една небезизвестна българска модна агенция, за когото имаше данни, че е подтиквал момичетата от каталога на фирмата си да упражняват не само манекенската професия, но успоредно с това много често им се е налагало да практикуват срещу съответното заплащане и хонорари и най-древния занаят в света, посочват в заключение от Сдружение „Православна младеж - Св. Петка Търновска".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.