• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Джако отново обвинен в сексуален тормоз

Джако отново обвинен в сексуален тормоз

/КРОСС/ Кралят на попа Майкъл Джексън получи поредното обвинение, този път посмъртно, в сексуален тормоз над малолетни.
Искът срещу наследниците на изпълнителя е подаден от 36-годишния Джеймс Сейфчак Мъжът твърди, че преди повече от 20 години многократно е бил сексуално малтретирана от Джако, пише вестник The Independent.
Сейфчак разказва, че на 10-годишна възраст той се срещна с певеца на снимачната площадка на рекламния клип на Pepsi (през 1987 година).

От тогава в продължение на четири години Джексън го води по турнета заедно със себе си. По думите на мъжа, той е трябвало да спи в леглото на звездата, който на свой ред го насилвал сексуално около 100 пъти. При това Джако успешно промивал мозъците на околните, представяйки ситуацията така, сякаш инициатор на извратените игри било момчето, а не той самият. Когато Сейфчак станал тийнейджър, изпълнителят загубил интерес към него. Адвокатите на наследниците, разбира се, не са съгласни с обвиняемия. Те подчертават, че решението на мъжа да се обърне към съда след толкова много години е странно и подозират, че Сейфчак просто иска да изкара пари. Съдебното заседание по делото е насрочено за 4 септември.
Кралят на попа Майкъл Джексън почина през 2009 г. от свръхдоза наркотици. Последните 15 години от живота му бяха помрачени от гръмки скандали. През 1993 година за първи път той бе обвинен в блудство с дете, за втори път - през 2005 г. Последва шумен съдебен процес, след което Джако бе оправдан, но финансовото и здравословното му състояние се поразклатиха.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.