• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Националният стадион вече с отделен сектор за семейства с деца

Националният стадион вече с отделен сектор за семейства с деца

/КРОСС/ Националният стадион „Васил Левски" вече има отделен сектор за семейства с деца, който се намира на централната трибуна на сектор "А" в блок 8 и има отделен вход. Цената на билета за възрастен е 40 лева, а за дете - 2 лева. Един възрастен може да купи до три детски билета, като децата с него трябва да на възраст до 14 години, предава БНР.

Капацитетът на специалния сектор за семейства на Националния стадион „Васил Левски" е от 400 души, като от Българския футболен съюз се надяват той да се запълва в домакинските срещи на националния ни отбор. Целта на фамилния сектор е да внесе повече уют, сигурност и спокойствие за семействата с деца и така отново по трибуните да има повече цели семейства, които заедно да посещават мачовете на националния ни отбор. Чрез новия фамилен сектор самите деца ще могат да са по-близо до играта и футболистите на терена.

Специален гост на откриването на специалната зона за семейства с деца на Националния стадион „Васил Левски" беше и бившия национал на България Мартин Петров.

Той сподели, че се надява в новия сектор на националния стадион да бъде гарантирана сигурността на семействата и този пример да бъде взет и от клубните отбори, където също да бъдат обособени подобни сектори и така по трибуните да има много повече хора. За първи път семейства и техните деца ще имат шанса да се възползват от изградената за тях зона, под козирката на сектор "А" на стадион "Васил Левски", на предстоящата решителна световна квалификация срещу националния отбор на Швеция на 31 август.

Секторът за родители и деца ще бъде обособен и на последното ни домакинство от квалификациите за Световното първенство в Русия през следващата година, срещу тима на Франция на 7 октомври.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.