• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Сергей Лавров: Експулсирането на руски дипломати е резултат от колосалния натиск и шантаж на Вашингтон

Сергей Лавров: Експулсирането на руски дипломати е резултат от колосалния натиск и шантаж на Вашингтон

/КРОСС/ Шантажът остава единствения език на САЩ на международната сцена. Това заяви министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров пред журналисти в Ташкент, Узбекистан, предава РИА Новости.

Експулсирането на дипломати на Руската федерация от редица страни е резултат от колосалният натиск и шантаж, който към настоящия момент е основен инструмент на Вашингтон на международната сцена, било то около случая „Скрипал", било то около палестинския проблем, когато директно им бе казано - няма да ви даваме пари, докато не се съгласите с идеята, която още не се измислили", коментира първият дипломат на Москва.

Общо 16 страни от Европейския съюз, САЩ, Канада, Норвегия, Украйна, Македония и Албания взеха решение да изгонят от пределите си руски дипломати в координиран отговор на предполагаемата намеса на Москва в отравянето на бившия офицер от руското Главно разузнавателно управление (ГРУ) Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия. Русия отрече обвиненията.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

БРЕЙ ти ми отвори очите.ЦЕЛИЯ СВЯТ Е ЛОШ САМО РУСИ Е НАЙ.ТЦ ТЦ ТЦ.И ЦЕЛИЯ СВЯТ Е ЗАБЛУДЕН И ДЕЦАТА НА ПЛУЕЩИТЕ ЗАПАДА.

28.03.2018 06:56:50

Анонимен

Четете бе хора, с гогъл преводача нямате никакви проблеми. “On the Verge of Nuclear War“ https://www.paulcraigroberts.org/2018/03/26/verge-nuclear-war/ Четете Шосудовски- Мондиализасион на френски и Глобал рисърч на английски и много други независими. Нашата преса с малки изключения е абсолютна помия. Такива са и ТВ каналите без Евроком. Свидетели сме на световна война, която Ванга предсказа преди години, за нея и тази в Сирия. Нейните думи в книгите и. “ Не Америка, Русия ще спаси света“ Е докога Русия ще ни спасява, пък ние все ще се редим все в числото на ТЪПАЦИТЕ, ДОКОГА????

27.03.2018 23:30:22

Анонимен

все пак трябва малко оригиналност. но янките и европейската прислуга не притежават въображение. не че ибрикчиите на ердоган в лицето на нашите политмастии имат такова . явно слугинажът навсякъде е кат гърмян заек.

27.03.2018 23:22:09

Анонимен

Русофобът по света е бесен и това го принуждава да прави грешки. Слабостта избива отвсякъде и за разумния човек е очевидна.

27.03.2018 21:02:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.