• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Путин: За ядрено разоръжаване на Северна Корея, трябва да й се дадат гаранции

Путин: За ядрено разоръжаване на Северна Корея, трябва да й се дадат гаранции

/КРОСС/ Пълното ядрено разоръжаване на КНДР е възможно, само ако на Пхенян се дадат гаранции за суверенитет и сигурност. Това заяви Владимир Путин на среща с главните редактори на водещи медии, организирана от ТАСС.

„За да се говори за пълно ядрено разоръжаване на Северна Корея, според мен трябва да се дадат на Северна Корея гаранции за суверенитет и неприкосновеност. Гаранции за възможността те самите да решават своята съдба“, каза руският лидер, цитиран от БГНЕС.

„Смятаме, че преките преговори между САЩ и Северна Корея на всякакво, впрочем, равнище, а още повече на висше държавно ниво , са изключително важни и без такъв диалог едва ли ще бъде решен много сложния проблем с ядреното разоръжаване на Корейския полуостров“, изтъкна още Владимир Путин. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Какво прави ядрено оръжие в Северна Корея ли? Приеми го като застраховка "Живот"! Щото без него, вицето Пенс им го каза - очаква ги Либия 2-ра серия!

27.05.2018 21:02:05

Анонимен

Крим е руски е ,от руснаци 80% .Така , че и дума и лаф да не става. Колкото за Украйна тя е измислена държава.Киевска РУС започва от Киев.Украйна означава покраинините на Русия.Но Ленин понеже тои един от предателите .разделя Русия ,прочети да разбереш кои стои зад него коя нация.1 милиони квадратни километра оделя от Русия и създва нови държави включително и Украйна.Не пишете глупости ,след като не познавате историята или манипулирате хората.

27.05.2018 00:22:04

Анонимен

Какво прави ядрено оръжие в Северна Корея дядя Вова не казва ....

26.05.2018 23:03:52

Анонимен

Е и!?, след като "Империята на злото" даде "гаранции" на Украйна, че ще й опазва суверенитета и териториалната цялост КАТО й подари ЯДРЕНОТО си ОРЪЖИЕ - какво се получи а ПУТЬО - нападнахте ги, окупирахте им територии и т.н., и т.н. Световното ЗЛО-русия е ИЗЛИШНО !

26.05.2018 10:07:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.