• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Група "SEVI" влезe в първи клас с концерт в "Rock Bar Fans"

Група "SEVI" влезe в първи клас с концерт в "Rock Bar Fans"

/КРОСС/ През 2010 година на сцената на столичния клуб "Rock Bar Fans" феновете видяха раждането на една много амбициозна и обещаваща българска група - "SEVI". На същата тази сцена, 7 години по-късно, група "SEVI" влезе достойно в 1-ви клас, отбелязвайки по подобаващ начин своя първи и най-важен период в израстването си. След прохождането, любопитството и опознаването на света, дойде време и за първия учебен ден.

Именно влизането в училище бе и основният сюжет по време на снощния концерт. Ролята на строгата, но справедлива учителка на първокласниците бе изпълнена от вокалистката Светлана Близнакова, която раздели първия учебен ден на два часа. В първия тя преподаде най-важните уроци от историята на група "SEVI", в които най-верните фенове се изкефиха отново на по-старите парчета на бандата. След голямото междучасие настъпи момента за нов материал и уроците по предмета "Човек и общество", в който от сцената прозвучаха и последните песни на SEVI.

След края на първия учебен ден музикантите, с благодарности към публиката, обявиха, че в момента усилено работят по нови парчета.

SEVI определено се радва на щастливи първи седем години, което дава една добра основа за бъдещето. За този период SEVI си спечели славата на една от най-бързо развиващите се рок групи на българската и европейската музикална сцена.

От създаването си досега, от SEVI издадоха 3 албума (дебютният - "What Lies Beyond" през 2012, акустичното DVD - "The Other Side of SEVI" - през 2013 и миналогодишната тава - "The Battle Never Ends"), както и 7 официални сингъла.

Изминалата 2016 година бе една от най-силните за SEVI. Новият албум на групата - "The battle never ends", продължава да жъне успехи не само у нас, но и в чужбина. Неговите песни покориха световните класации, а тавата беше представена в списания и радиостанции в Италия, Аржентина, Бразилия, Босна и Херцеговина, Испания, Щатите и Англия.

Текст: Антоан Николов; Снимки: Orleff Photography

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.