• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Мач между ЛА Галакси и Далас открива новия сезон на МЛСв ефира на Евроспорт

Мач между ЛА Галакси и Далас открива новия сезон на МЛСв ефира на Евроспорт

/КРОСС/В събота вечер, на 4 март,от 23:00 ч., ЛА Галакси и Далас ще сложат началото на преките излъчвания от новия сезон на МЛС в ефира на Евроспорт 1. Коментатор на първия двубой за тази година ще бъде Йордан Грозданов.
През изминалия сезон Далас спечели първенството на Западната конференция за първи път в своята история, а след това „биковете" стигнаха до плейофен полуфинал. Разбира се, новият сезон започва с амбиции за още успехи.
Тимът на Оскар Пареха ще търси ново участие в плейофите, а мечтите на феновете са свързани с първа титла в МЛС след загубения финал за трофея през 2010 г. Тексасциподхраниха силите си с парагвайската голова машина Кристиян Колман, който идва от Насионал (Асунсион). 23-годишният играч ще си партнира в нападението с аржентинеца МаксимилианоУрути, който започва втори пореден сезон с тима.
Южноамериканско попълнение има и в защитата, където към избрания за бранител №1 в МЛС през миналия сезон Мат Хеджъс ще се присъедини еквадорецът Анибал Чала.От Реал СолтЛейк идва доказаният плеймейкър Хавиер Моралес (три пъти част от отбора на звездите и изкусен подавач), за да заеме ключова роля в средата на терена. Но отсъствието на халфа Мауро Диас до средата на сезона поради травма на ахилеса определено не е добра новина за феновете.
Подобно на своя съперник, ЛА Галакси взе участие в плейофите, като на полуфинала отпадна от бъдещия шампион Сиатъл. След девет години вярна служба Брус Арина напуска пейката и сега е ред на Кърт Оналфо да се опита да донесе на Галакси шеста титла в МЛС. Легендите Роби Кийн и Стивън Джерард повече няма да носят бялата фланелка, а това няма как да не натъжи привържениците на отбора. В същото време Дос Сантос и Зардес трябва да поемат щафетата в новото начало. Всички значими нови попълнения тима от Калифорния са халфове - Джърмейн Джоунс (Колорадо), РоменАлесандрини (Марсилия) и Жоао Педро (ВиторияГимараеш).

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.