• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Новият сезон на „Оцелявай!” е съпътстван от нови участници, нови локации и нови изпитания

Новият сезон на „Оцелявай!” е съпътстван от нови участници, нови локации и нови изпитания

/КРОСС/Неподготвени и оставени сами да се грижите за себе си - как бихте се почувствали, ако бъдете заловени със завързани очи и отведени на непознато и безлюдно място? Участниците в новия сезон на „Оцелявай!" ще покажат на зрителите ценните техники за оцеляване, които прилагат в тази ситуация и ще докажат, че са достатъчно добри в „играта", която поставя на истинско изпитание всичките им умения. Вторият динамичен сезон на „Оцелявай!" започва от 2-ри март, понеделник, от 23:00 ч. по Discovery Channel.

Най-елитните оцеляващи в света се завръщат заедно с новите си приятели. В епизодите ще видите добре познатите участници: зелената барета Тери Шапърт, инструкторът по оцеляване, част от Кралските военновъздушни сили на Великобритания - Джон Хъдсън, Мат Граам, специалист по първобитни умения и бившия морски тюлен, Джейк Зайг. В новия сезон на поредицата „Оцелявай!" към екипа се присъединяват Крис Суанда, опитен специалист в оцеляване в горски местности, и Тим Смит, сертифициран горски водач в Мейн (специализиран в лов и риболов и множество други способности, необходими за оцеляването в дива среда).

В поредицата всеки от оцеляващите е заловен от някой от другите участници. „Отвличането" може да стане по всяко време - докато отиват на работа, по време на тренировка или пред кварталното кафене. Оцеляващите нямат идея какво им предстои. Всеки един от тях е отведен на едно от най-отдалечените и негостоприемни кътчета на земното кълбо, където има 100 часа, за да се върне обратно в цивилизацията. Докато се опитва да стигне до дома си, всички останали участници проследяват напредъка на мишената им от команден център, който се намира в близост до мястото.

В поредицата хората се изправят срещу природата, като всеки драматичен и динамичен епизод на „Оцелявай!" пресича глобуса от Танзания до Трансилвания и Никарагуа. Разберете дали мъжете наистина могат да оцелеят в тези условия от 2-ри март, понеделник, от 23:00 ч. по Discovery Channel.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.