• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Временна организация на движението по „Цариградско шосе” от „Ал. Малинов” до „Копенхаген”

Временна организация на движението по „Цариградско шосе” от „Ал. Малинов” до „Копенхаген”

/КРОСС/ От 4.30 ч. на 4 юни до 24 ч. на 5 юни се забранява влизането на пътни превозни средства по южното пътно платно на бул. „Цариградско шосе" между булевардите „Александър Малинов" и „Копенхаген". Движението на превозните средства ще се извършва двупосочно в северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе" в същия участък, съобщава пресцентърът на Столичната община.

За същия период от време се променя маршрутът по някои линии на градския транспорт.

Променя се движението на автобусни линии 1, 3, 5, 6 и 505, както следва:

Автобуси 1 и 3 - в посока кв. Горубляне маршрутите се променят от сп. „Държавна печатница", като преминават в южния локал на бул. „Цариградско шосе" през 10-метров прорез на южната връзка на „ХМС" при бул. „Ал. Малинов" и продължават по локала до бул. „Копенхаген", по ул. „Самоковско шосе" и по маршрута си. В посока София маршрутите не се променят;

Автобуси 5, 6 и 505 - в посока Околовръстен път маршрутите се променят от сп. „Държавна печатница", като преминават в южния локал на бул. „Цариградско шосе" през 10 метров прорез на южната връзка на ПВ „ХМС" при бул. „Ал. Малинов и продължават по локала до спирка „Метростанция Цариградско шосе", през прорез на централното южно платно преминават в северното, спазвайки въведената временна организация на движение, и по маршрута си. В посока София маршрутите не се променят.

Премества се еднопосочната спирка „Комплекс на БАН" в южния локал на бул. „Цариградско шосе" за автобусни линии 1, 3, 5 и 6.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.