• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Огромно задръстване на "Цариградско шосе" заради ремонта

Огромно задръстване на "Цариградско шосе" заради ремонта

/КРОСС/Огромно е задръстването тази сутрин на бул. "Цариградско шосе" в столицата заради започналия от днес ремонт. Движението е затруднено по булеварда в посока квартал „Младост".

Задръстването започва още от Полиграфическия комбинат. Заради огромното натоварване на движението се събират тапи във всички обходни маршрути. Тежко задръстване се оформя и около Телевизионната кула, както и на светофара при Семинарията и на бул. Ситняково по алея "Яворов".

От днес започва рехабилитацията по мостовото съоръжение над бул. "Д-р Г. М. Димитров". Движението на превозни средства в ремонтирания участък вече се извършва двупосочно само в едното пътно платно на булеварда. До 15 май 2014 г., включително, се забранява влизането на превозни средства по южното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" при бул. "Д-р Г. М. Димитров". Движението на пътни превозни средства се извършва двупосочно в северното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" в същия участък.

От 16 май 2014 г. до 25 юни 2014 г. включително ще бъде забранено влизането на превозни средства по северното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" при бул. "Д-р Г. М. Димитров". Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в ремонтираното южното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" в същия участък.

Временната организация на движението се въвежда във връзка с рехабилитация на бул. "Цариградско шосе" от надлез над бул. "Г.М.Димитров" до надлез над бул. "Александър Малинов", включително прилежащите съоръжения, която е част от капиталовата програма за ремонт на пътна инфраструктура на София.

Столична община е уведомила за предстоящия ремонт и временна организация на движението Министерство на здравеопазването, Спешна медицинска помощ, КАТ, Столична дирекция на вътрешните работи. По настояване на кмета на София Йорданка Фандъкова на обекта ще се работи с удължено работно време включително в почивните дни.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.