• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Сидеров: Изненади в листите няма да има

Сидеров: Изненади в листите няма да има

София /КРОСС/ Ако искаме да дръпнем напред, трябва да излезем от махленското предизборно говорене. Това заяви пред Дарик лидерът на „Атака" Волен Сидеров.
Промени и изненади в листите няма да има, уточни Сидеров „Не търсим екзотика. Това е отбор от бойците, с които се школувахме последните години и на които имам доверие", допълни той.
Волен Сидеров разказа за част от идеите, които предлага партия „Атака".
„В България това, което генерира печалби, е в чужди ръце и това трябва да се промени, доходите ни трябва да се доближат до европейските, да изгоним монополите, да се върнат златните концесии, да няма санкции срещу Русия и още много. Имаше стена в парламента за всички тези наши идеи, а пък пропагандата обясняваше как Атака подкрепя това правителство", каза Сидеров.
Основно послание на „Атака" е „българският държавник да не кляка пред чужди интереси".
„Липсват мъже с характер. Има мъже с маса и килограми, но характерът е даденост, което през годините е трябвало да бъде развивано", допълни той за хората в политиката и управлението.
Лидерът на „Атака" заяви, че се съмнява в способността на служебното правителство да организира едни честни и открити избори. Той обяви като скандално появата на документа, обявил Русия за заплаха. За да се предотврати „миникриза", българската позиция за съвета на НАТО, обявяваща Русия за заплаха за сигурността на страната ни, бе оттеглена в началото на тази седмица и тя ще бъде преработена. Това съобщи служебният премиер Георги Близнашки, малко след като президентът Росен Плевнелиев обяви документа за „изготвен от експерти" и съдържащ политическите позиции, споделяни от НАТО.
Волен Сидеров прогнозира една нестабилна България след изборите и един недобър парламент.
„България след изборите, при тези нагласи и промиване на мозъци, очаквам продължаване на колониалната политика и недобър парламент до момента, в който хора осъзнаят, че има нужда от промяна и махане на марионетките. България не е в цветущо състояние, но това е защото е вкарана в колониалния коловоз. Но за Борисов това е сложна материя и когато той не е на власт, казва, че държавата се разпада, а когато дойде, значи се е оправила", коментира Сидеров.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.