• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Сидеров: България трябва да излезе от НАТО

Сидеров: България трябва да излезе от НАТО

Сливен /КРОСС/ България трябва да излезе от НАТО, който ни вкарва във все по-голяма опасност от въвличане във война. Това заяви в Сливен лидерът на "Атака" Волен Сидеров.
„Посетихме днес в Ямбол Авиобаза Безмер, там пистата се разширява, удължава се, за да могат да излитат американски самолети. Ние питаме - Какво ще правят тези самолети? Ще доставят оръжия в Украйна ли? Нова световна война ли ще се разпалва? България къде е в това? Защо ни въвличат?" - допълни Сидеров. Според него това са важните въпроси, които не биват задавани от Борисов, Станишев, Местан и другите, „които се събират на разни консултации".
„Борисов говореше една година против Орешарски и сега изведнъж можел да го вземе за министър в свое правителство, а Орешарски в отговор предлага Кристалина Георгиева за комисар, нещо което е идея и амбиция на ГЕРБ. Виждате как де сговарят и договарят. Тези, които изглеждаха, че уж са опоненти, се прегърнаха. Това е задкулисието, срещу което ние сме против и затова не участваме" - категоричен е лидерът на "Атака".
Идеите на Левски са много актуални днес, коментира още Сидеров и допълни: „Той беше против това да бъдем васали на тази или онази страна, България да е подчинена и поробена. Заветът на Левски днес означава да излезем от колониалното робство. Събуди ли се народът, освободи ли се от страха, сковаността, летаргията и заблужденията, сеща ли се по-често какво казваше Левски, то тогава ще вземе правилното решение", посочи Сидеров.
Волен Сидеров посети Сливен за да открие новия офис на партията в града. Преди това заедно със членове и симпатизанти на партията той поднесе цветя пред паметника на Апостола по повод 177 години от рождението на му, съобщи Дарик.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.