• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Който защитава дясното в България е българофоб, смята Сидеров

Който защитава дясното в България е българофоб, смята Сидеров

/КРОСС/ Лидерът на "Атака" Волен Сидеров във всекидневния си коментар по телевизия „Алфа" обърна внимание как човек с малкото име „професор" се изявява навсякъде и прави внушение, че правителството трябва да е непременно дясно, нищо друго освен дясно.

"Този човек е господин Михаил Константинов, който е математик, но се изявява като социолог, политолог, а в последно време като всичколог и дели българите на леви и десни, което е цинизъм и никой не му възразява. Същият този господин твърди, че десницата трябва да се превърне в мощен фактор", коментира националистът.

Сидеров бе катеоричен, че да защитаваш дясното в България означава да си абсолютен българофоб, който защитава монополите, ограбващи народа.

Лидерът на "Атака" припомни, че благодарение на управлението на дясното в България няма фабрики и заводи, няма български капитали, няма предприемачи.

„Когато такива умници като този въпросния професор тръгнат да ти обясняват как дясното трябва да се възроди, да стане мощен фактор, на мен ми идва такъв да го прекарам през града с табела „Аз съм лъжец и българофоб, който работи за колониалното робство на Бъл
гария! Но ми плащат, за да пропагандирам дясното", добави Сидеров.

Лидерът на националистите коментира и изказване на Борисов, че заради погазване на принципи СДС, НДСВ и БСП са заминали в историята, като заяви, че Борисов коментира партии все едно, че няма нищо общо с тях. Сидеров беше категоричен, че това, което се случва тази седмица е продължаване на безпринципността, която Борисов се опитва да прехвърли на други партии.

„Сложи си безпринципността в твоята партия, защото ГЕРБ 2006-та година беше произведено като продукт на ченгетата, беше направено, за да измести АТАКА, за да изземе вота на АТАКА, да удари по АТАКА и както бе обещал господин Борисов в Американското посолство, да отстрани АТАКА от политическата сцена. И не успя, макар че много пари бяха изсипани за тази цел", допълни Сидеров.

Сидеров отново подчерта, че да говориш за дясно в България означава да желаеш злото на народа и да искаш той да се потапя все по-дълбоко в колониалното робство.

„Да обясняваш как тока тук е по-евтин средно от Евросъюза и трябва да го вдигнем означава да мразиш народа си и да си българофоб", добави Сидеров и заяви, че тази характеристика я изпълняват много коментатори, политици, медиатори, журналисти, социолози.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.