• 11 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

В. Сидеров: Имаме нужда от нов ЕС, основан на истинския народен суверенитет и християнските ценности

В. Сидеров: Имаме нужда от нов ЕС, основан на истинския народен суверенитет и християнските ценности

/КРОСС/ „Щастлив съм, че Гърция избра правилния път - да вземе съдбата на родината си в собствените ръце. Този избор е знаков за целия ЕС. Вие и вашият народ показахте на света, че е крайно време ръководствата на държавите от ЕС да спрат васалната, унизителна политика спрямо Вашингтон и да започнат да водят собствена. Многократно съм казвал, че сегашният Европейски съюз трябва да бъде разтурен и създаден нов, на базата на истинския народен суверенитет и християнските ценности", казва председаелят на „Атака" Волен Сидеров в поздравление към Алексис Ципрас за изборната победа на СИРИЗА.

„И мен, подобно на Вас, са ме наричали краен и радикален. Партия „Атака" има много сходни с Вашите виждания за управлението на България. На първо място - да се спре с политиката на санкции от ЕС и икономии, т. нар. „затягане на колани". Настояваме за излизане на страната ни от НАТО и прекратяване на санкциите срещу Русия, защото те са вредни за всички държави от Стария континент и са единствено в услуга на САЩ. Приоритети на нашата програма - „Планът „Сидеров" срещу колониалното робство", са безплатното здравеопазване и образование, както и национализацията на банки и на бившите държавни, понастоящем частни, печеливши предприятия, понижаването на ДДС и намаляването на данъците за хората с ниски доходи, с ниски пенсии и крайно бедните. Адмирираме намеренията Ви за облагане на богатите с по-високи данъци. Партия „Атака" от години настоява за поне 500 евро минимална заплата и 250 евро минимална пенсия за българите.

Само един истински държавник би настоявал за разследване на приватизацията и наказания за виновните. Достойно е искането Ви за предоговаряне на договора на Гърция с ЕС. Аз настоявам за същото за България. Вярвам, че българите скоро ще се събудят и ще изберат антиглобалисткия, антиколониалния път, по който тръгна Гърция", отбелязва Сидеров.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.