• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Сидеров към военния министър:Какви указания са спуснали началниците ви от НАТО?

Сидеров към военния министър:Какви указания са спуснали началниците ви от НАТО?

София /КРОСС/ Лидерът на "Атака" Волен Сидеров зададе въпрос на военния министър Николай Ненчев относно привикване на граждани в съответните областни военни отдели.
Сидеров заяви, че информацията, достигнала до централата на партията е от хора, които вече са получили повиквателни. В заповедите обаче не са посочени мотиви.
В тази връзка той попита с каква цел и по каква причина се прави това призоваване, в какъв мащаб и по чия заповед.
Според военния министър нямало основание за безпокойство. Повиквателните били за да се замени съставът на военния запас, защото част от гражданите, които подлежат на мобилизация, са напуснали страната, други са сменили адресите. Част от гражданите пък не подлежат на запас поради болест или навършване на определена възраст. Според министъра това била ежедневна дейност.
Сидеров заяви, че такова интензивно привикване на запасняци не се е случвало досега. Той го свърза с посещението на генералния секретар на НАТО у нас и обърна внимание на факта, че в момента тече мобилизация и на българи в Одеса, заради което има масови протести там.

Националистът прогнозира, че ще изпратят български войници в Украйна. „Имам такава неформална информация. Затова ви съветвам да кажете какви указания са спуснали началници ви от НАТО", обърна се Сидеров към Ненчев.

„Съгласете се, че за да дойде тук Кери, външният министър на Англия, генералният секретар на НАТО и то само в рамките на една седмица, означава, че предстоят важни събития. В същото време вие мобилизирате български граждани, открива се команден център на пакта у нас, увеличават се санкциите срещу Русия, мобилизират българи в Украйна. Това означава, че България ще участва в ескалация на война срещу Русия", завърши Сидеров.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

купувайте памперси

30.01.2015 15:30:28

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.