• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Сидеров: ГЕРБ означава Ердоган

Сидеров: ГЕРБ означава Ердоган

/КРОСС/ Лидерът на "Атака" Волен Сидеров попита от ефира на телевизия „Алфа" кой управлява България, защото в момента няма Народно събрание, а то е най-висшият орган на властта.

Сидеров подчерта, че не може да се каже, че имаме правителство, защото, спроед него, това са пионки на Росен Плевнелиев.

„Сега в момента имаме президент, който е на път да ни вкара във война с Русия, и който е готов мило и драго да дава само и само, за да се прегърне. С кого? Къде мислите, че е сега Плевнелиев? На имота си в Халкидики? Не. На имота си в Черноморец? Не. На някой друг имот от много то си имоти? Не. Уважаеми българи, сега, в момента президента Плевнелиев е в братска прегръдка с Реджеп Тайип Ердоган - турският президент", добави Сидеров.

Сидеров подчерта, че Ердоган е този, който иска Турция да се върне в границите от 16-17-ти век, и в тези граници да вкара и България. Той обърна внимание на факта, че Плевнелиев е единственият президент на страна от Европейския съюз, който е отишъл на крака за церемонията. Сидеров припомни, че турската политика и Ердоган не се одобряват в много от страните в ЕС и за приемането на Турция в ЕС има много обструкции.

„Но Росен Плевнелиев е „за". Той и неговата партия ГЕРБ са „за". Защото когато посочваме Плевнелиев, като единственият управляващ България в момента, трябва веднага да си дадем сметка от кого той е сложен там, т.е. ГЕРБ управлява в този момент България тотално - президент, правителство, нисши ешелони на властта, висши - те не бяха пипнати по време на управлението на кабинета „Орешарски"", добави Сидеров. Той подчерта, че и в съдебната система голяма част от магистратите са сложени от ГЕРБ.

По думите на националиста "прегръдката на Плевнелиев с Ердоган не е нещо ново, а е последователната протурска политика на ГЕРБ". "Марионетките на Ердоган в България се наричат Бойко Борисов и Росен Плевнелиев. ГЕРБ означава Ердоган", добави Сидеров

"Атака" е последната крепост на българщината. Падне ли "Атака", пада България. Ако позволим "Атака" да падне и да дойдат на власт подобни ердогановски маши, после България може и да я няма", добави Сидеров и заключи, че 5 октомври ще е тест дали сме готови да отбраняваме крепостта България.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Джон Q

БОЛЕН САЙДЕРОВ Е СВЪРШИЛ МИЛИОНИТЕ ОТ БКП / БСП И СЕГА НЯКОЙ ТРЯБВА ДА МУ ПЛАЩА .... САДЕР, ПРИ БОЙКО БОРИСОВ ЛИ ПОЛИЦАЙТЕ ПРЕБИХА МИРНИТЕ ДЕМОНСТРАНТИ СЪЩО КАТО В ТУРЦИЯ ИЛИ БЕШЕ ПО ВАШЕТО ЕДНОГОДИШНО УПРАВЛЕНИЕ ??? САЙДЕР , ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА ПРОТИВ ДЕМЕНЦИЯ ...

29.08.2014 14:09:00

Оставка

Капацитетът на Росенчо е по-малък от този на тогоанския президент. Оставка!

29.08.2014 12:41:33

Мая

Цяла Европа скочи на Ердоган, наш Плевньо се хили до уши и му се радва на крака. Срам!

29.08.2014 12:41:12

Бийн

Всички му казваха да го дава по-кротко, но мистър Бийн отново реши да се подложи. Писна ни да ни излага този палячо.

29.08.2014 12:41:02

Буда

Роско е привърженик на авторитаризма, след като е марионетка на агент Буда. По тази причина подкрепя изцяло Ердоган. Буда също е зад него.

29.08.2014 12:40:50

m-r Dudu

Един националист,никога не може да бъде зависим от чужда държава-никога!А,г-н Сидеров е подлога на Путин,това е!Демек -всичките са маскари и продажници!Няма един свестен политик,който да защищава българските интереси-всичките са говна!

29.08.2014 11:54:18

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.