• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Д. Гаджева след ареста на Сидеров: Не зная дали ще излезе жив оттам

Д. Гаджева след ареста на Сидеров: Не зная дали ще излезе жив оттам

/КРОСС/ „Във време, в което убийци, наркодилъри и педофили се разхождат на свобода, властта затвори лидер на единствената политическа опозиция. Сидеров е задържан без да е извършил престъпление. Демокрация не съществува. Съветвам да не се упражняват с тази дума, защото тя е лишена от смисъл", заяви Деница Гаджева малко след като Волен Сидеров бе откаран в ареста.
Тя обърна внимание на потулен от медиите случай на арестуван в петък миналата седмица, починал на съдебната скамейка, след като е бил пребит до смърт в ареста. Не зная дали утре Волен и Десислав ще излязат живи оттам, където ги водят. След като човек е умрял на съдебната скамейка след побой в ареста, какво мога да очаквам утре? Ще ги докарат ли живи, кога ще ги освободят и какво става изобщо в тази държава, попита Деница Гаджева.
Преди да влезе в столичното следствие Сидеров заяви, че върху него и заместника му Десислав Чуколов се упражнява политическа репресия.
„Главният прокурор иска да отсъстваме от политическата сцена, искат да ни махнат от политическата сцена, но това няма да стане", зарече се Сидеров.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Боко се е произнесъл „като полицай“, по повод ареста на атакистите и пак е изтресъл голяма глупост – целта на ареста ,по принцип, била да не се укрие веществено доказателство! Тоя чете наказателно-процесуалния кодекс на апахите!

17.11.2015 18:36:30

Анонимен

ЕТО ВИ Я БОКО – ДИКТАТУРАТА! ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ СЛЕДИ ПОД ЛУПА САЙТОВЕ, „СЪДЪРЖАЩИ ЕКСТРЕМИСТКА ПРОПАГАНДА“! Министерски съвет ще гласува стратегия и план за противодействие на радикализацията и тероризма. Документите са качени в портала за обществени консултации и обхващат периода 2015-2020 г.Проектите са изготвени от работна група под ръководството на заместник-министър на вътрешните работи и с представители на ВКП, министерства, неправителствени организации, както и от Администрацията на президента и на МС, пише в доклада на вътрешния министър Румяна Бъчварова, информира сайта „Епицентър“. В него е посочено, че „през последните няколко години ясно се проявява тенденция на разпространение и засилване на радикализацията и тероризма в глобален план, което засяга сигурността и интересите и на Република България“. Тероризмът вече се използва не само като инструмент за постигане на конкретни политически цели в отделна страна или регионален конфликт, а е насочен към принципна смяна на съществуващата система на международни отношения, категорични са експертите, разработили двата документа. В тях са назовани и новите заплахи пред света от „саморадикализация чрез Интернет“, „насилствена радикализация“, „чуждестранни бойци“. Планът предвижда създаване на специален закон срещу „изказвания и послания, подбуждащи към омраза по интернет и в Средствата за масова информация“. Под лупа ще бъдат следени всички сайтове, „съдържащи екстремистка пропаганда и открити призиви за насилствени действия“, пише още „Епицентър“. НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ, ЧЕ ПОКРАЙ „ЕКСТРЕМИСТКАТА ПРОПАГАНДА“, ВСИЧКИ, КОИТО НАПИШАТ НЕЩО ОСТРО СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОКО И СИЕ, ЩЕ БЪДАТ СМАЗАНИ?! ЕТО ВИ Я ДИКТАТУРАТА! ПРИВИДНО ЗАМАСКИРАНА УЖ, ЗАРАДИ „ТЕРОРИЗМА“. Следващата крачка е да ни затварят по стадионите, защото Борисов вече посочи да коладим „всеки подозрителен“. АФЕРА вече я зисилиха по тоя път – чрез всякакви дела и глоби, инициирани и подклаждани от мафията, която управлява държавата, уж замаскирани като „граждански дела“. Сега „маскировката“ ще бъде УЖ против тероризма. Вместо тази ДЪРЖАВА НА МАФИЯТА да си види ПРОБИТИТЕ, НЕКАДЪРНИ СЛУЖБИ И ПРОДАЖНОТО УПРАВЛЕНИЕ В ПОЛЗА НА ЧУЖДИ СПЕЦСЛУЖБИ, СЕГА ЩЕ ГОНИ „ПОД ЛУПА“ „НЕПРАВИЛНИТЕ“ САЙТОВЕ.

17.11.2015 18:16:48

Анонимен

България при Борисов е фашистка държава! Нека Сидеров поиска политическо убежище в някоя нормална държава...

17.11.2015 18:15:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.