• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Сидеров: Войната с Русия е на Обама. България иска икономически и културни връзки с Русия

Сидеров: Войната с Русия е на Обама. България иска икономически и културни връзки с Русия

/КРОСС/ Хиляди граждани на Плевен посрещнаха с възгласи „Атака! Победа!" лидера на "Атака" Волен Сидеров. Плевенчани дълго аплодираха лидера на националистите и прекъсваха думите му със скандирания „Атака"!Победа!
Сидеров заяви, че "Атака" е светлината, която сочи накъде да върви България и без "Атака" всичко ще потъне в мрак. Той беше категоричен, че партията на националистите първа е посочила опасностите за България - ислямизацията, турцизирането, грабителската приватизация, грабежът на България, който беше извършен. „Правилният път се нарича управление на България, което работи за своя народ. За народа си, не за олигарси, не за банкери, не за кръгове от фирми, за българския народ. Аз искам да видя българите доволни, добре платени, осигурени на стари
ни, с работеща здравна система. Това го имаше до голяма степен през социализма и аз искам то да се възстанови в този вид и да работи добре", допълни Сидеров.
Лидерът на националистите призова управниците да не ни вкарват във война с Русия, защото нито един българин не желае да се противопоставяме на Русия.
„Да не ни скарват с Русия, защото това е грешка, това е политика на Обама, това е политика на САЩ, която не отговаря на българските интереси. Ние не искаме вражда с Русия, ние искаме икономически, културни връзки", добави Сидеров.
Лидерът на "Атака" подчерта, че се води само от интереса на българския народ. „Нашето дело е право и само "Атака" ще продължи да показва пътя, докато не се освестят всички наши братя и сестри да станат, да се изправят, да се види, че не сме малък, а голям народ. Искаме своята свобода, искаме своя суверенитет, искаме да управляваме собствената си държава, със собствените си ръце и нищо чуждо не щем, но своето не даваме", завърши Сидеров.
След вдъхновените думи на лидера на "Атака", гражданите на Плевен се насладиха на изпълненията на Академичния ансамбъл за песни и танци на Министерството на вътрешните работи на Русия и народният артист на СССР Йосиф Кобзон. Изпълнителите са в България по покана на Волен Сидеров.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Хайл Путин ! Хайл Ким Ир Сен !

Ами на фона на демократичния жест на свободна воля от Великобритания към шотландците, как изглежда през 21 век кървавата политика на Кремъл към Чеченския, Грузинския, Молдовския, Украинския народи ? Като средновековно варварство ! На сила хубостима ли ?

22.09.2014 11:52:34

Анонимен

Добре че сега сме толкова добре в ЕС - инвестиции за милиарди, индустрията напреднала, селското стопанство произвижда стоки с които засипваме съседите, златото в ръцете ни, каквото очаквахме, го получихме, на кукуво лято.

21.09.2014 22:16:54

Анонимен

Тоя наглец не спира да да приплаква и ни дразни !! Бива, бива , но у това животно нито достойнство, нито морал ! Нашата държава бе разорена от тези северни пълчища, а Болен Лидеров мечтае за култура и "Пълна гуша" !

21.09.2014 20:47:57

bobo

абе стига ни занимавайте с това продажно руско джудже , гнусно рубладжийско предателче .

21.09.2014 18:45:54

Анонимен

Брей, няма отърваване от този психопат ! Колко ли рубли е нагушил и не му ли стигат да се задави, дано ! Той щеше да "Освобождава Альоша от наряд" , а сега не вземе да ни се махне от главата тази измет ненормална ! По.лошото е, че и Съдебната власт се ослушва да го въдвори заради неговите системни посягания над полицаи. Може би хората ще трябва да го обработят ...?

21.09.2014 15:16:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.