• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Сидеров: Пазарната логика показва, че токът не трябва да се покачва

Сидеров: Пазарната логика показва, че токът не трябва да се покачва

/КРОСС/Днешният протест пред Министерски съвет и ДКЕВР срещу увеличението на тока и недопускането мутрите да се върнат на власт са двете важни задачи, които си поставя "Атака". Посочи ги лидерът Волен Сидеров пред над хиляда симпатизанти в Благоевград. 

„На 5-ти октомври целта е да спрем мутрите да се върнат отново на власт. Спряхме ги 2013-та година, знаете много добре, че АТАКА изяде много бой, но ги спряхме да се върнат на власт. И това беше историческа заслуга на АТАКА и на никой друг. Ние спряхме връщането на герберите на власт 2013-та година и това е заслуга към България", заяви Сидеров.

Той подчерта, че според последните социологически изследвания "Атака"има 5% и социолозите вече не могат да скрият покачването на резултата. Така е било и 2005г. „ Никой не говореше за АТАКА и изведнъж последните 3-4 дни преди изборите започнаха да изстрелват резултати, че ние влизаме. Сега е същото", допълни националистът.

Лидерът на партията беше категоричен, че протестите на "Атака" срещу повишението на цената на тока са последователна битка, защото пазарната логика показва, че токът не трябва да се покачва. Той посочи какво трябва да се направи - да се върнат ЕРП-тата в български ръце, да се прекратят договорите с американските централи и ВЕИ-тата.

Лидерът на националистите обърна внимание, че безверието и апатията на народа са се превърнали в отвращение от политиката и основата вина е на медиите, защото представят политиците в лоша светлина. Политиката засяга всички хора и те трябва да бъдат окуражавани, а не обезверявани. Сидеров заяви, че "Атака" дава кураж на българите още от създаването си и той ще бъде в политиката, защото хората имат нужда от куража и надеждата, която им дава.

„Ние сме националните герои, които показваме пътя. Това не са силни думи. Положението днес също е толкова блатно и тежко, колкото през турското робство и сега ние трябва да покажем, че има път за освобождаване от колониалното робство и този път е по силите на българския народ. Все още можем, затова трябва да го направим. Длъжни сме да го направим в името на България", завърши Сидеров.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Малин Кръстев

Браво има ефект от обиколките на страната на атакистите скоро ще започнат да показват и реалните резултати за Атака макар, че е трудно на базата на 1000 души да определиш настроението на 6 милиона та за това може да има доста отклонения на резултатите в положителна посока! Атакисти напред в АТАКА! С НАМИ БОГ!

30.09.2014 16:13:43

Малин Кръстев

Браво има ефект от обиколките на страната на атакистите скоро ще започнат да показват и реалните резултати за Атака макар, че е трудно на базата на 1000 души да определиш настроението на 6 милиона та за това може да има доста отклонения на резултатите в положителна посока! Атакисти напред в АТАКА! С НАМИ БОГ!

30.09.2014 16:11:57

Георги Иванов

Кой друг ще покаже верният път на българите, ако не АТАКА! АТАКА винаги казва истината и за това е толкова неудобна за партиите на статуквото! Давай Волене зад теб е цяла България! АТАКА ПОБЕДА!!! Номер 11.

30.09.2014 16:11:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.