• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Депутатите не са над народа, те са слуги на народа

Депутатите не са над народа, те са слуги на народа

/КРОСС/Депутатите не са над народа, те са слуги на народа! - това заяви един от протестиращите пред НС.

Граждани се събрха пред парламента с искане да бъде свален имунитетът на лидера на "Атака" Волен Сидеров, за да бъде съден.

В същото време, от другата страна на входа на НС, привърженици на „Атака" се събраха в подкрепа на Сидеров. 

Плътен кордон от полицаи е обградил парламента заради два протеста.

Не ме пртесняват дракновските мерки, ако те са, за да отведат Волен Сидеров в лудницата, коментира един от протестиращите срещу лидера на "Атака".

Днес дептатите ще решават дали да бъде създадена комисия за имунитетите на Волен Сидеров и Десислав Чуколов.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Една българка

Не съм воленосидеровистка. Но ми се повръща от тая българска „бунтовщина“ по поръчка и по сценарий. Леле, какъв вой, каква „битка“, какви „протести“, какви ченгета, какви орди срещу Волен Сидеров! Цялата държава, съмнителната и „интелигенция“ /на каишка/, „смели сърца“, дето иначе не смеят да пръднат от шубе, ще зазиждат, мачкат, пребиват, ще взимат детето /?!?/, ще вдигат бунтове срещу Сидеров! Ай сиктир бе! Без абсолютно никакво извинение! Волен Сидеров – посочената мишена? Лесно е! Аре да ви видя срещу Боко Тиквата, Доган, Пеевски, Цацаров и МАФИЯТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА! Аре, пичове, „революционери“, дето врещите и вдигате „бунтове“ срещу Сидеров, да ви видя срещу ДИКТАТУРАТА, НА КОЯТО СТЕ РОБИ! Стиска ли ви да заплюете копанките, с които са ви купили комфортчето? Къде бяхте, когато ГЕРБ управляващата МАФИЯ КУПИ ИЗБОРИТЕ, къде бяхте, когато краде безогледно, къде бяхте, когато съдебната система и прокуратурата са превърнати в проститутки на същата тая МАФИЯ, къде бяхте когато БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО В ЗАЛА „АРЕНА“ СЕ ИГРАЕШЕ ПОЗОРА НА КУПЕНИТЕ „ЧЕСТНИ“ ИЗБОРИ ОТ ГЕРБ? Сега Сидеров ще горите на кладата! След него всеки друг, който не е угоден на мафиотската компания, която ви МАНИПУЛИРА пeрфидно? Давайте, изгорете Сидеров на кладата! Вместо да залеете улиците, измитайки ШАЙКАТА, която ни управлява. Нещастници.

28.10.2015 15:05:08

Николай Марков

ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ШПИЦ КОМАНДА? ДА ИЗБИЕМ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ВСИЧКИ, КОИТО СА РУСОФИЛИ. ДА ГИ НАТРУПАМЕ НА КУПЧИНА И ОТГОРЕ ДА ХВЪРЛИМ ТЯЛОТО НА СИДЕРОВ, НАПРИМЕР. Знаете ли какво е шпиц команда? Вероятно сте чували този израз, но не знаете, че е българско изобретение и представлява правителствени наемници, които се включват в помощ на полицията като паравоенни формирования за наказателни акции и потушаване на бунтове. Бунтове на русофили! Думата „шпиц“ произлиза от островърхите обувки, по които са се различавали. По неофициални данни, но сравнително обективни, са избили без съд и присъда над 30 000 човека. Събитията са през септември 1923 година и са познати като Септемврийското въстание. Най-масовите кланета, обаче са след потушаване на бунтовете, като шпиц командите са избивали дори и неучаствали в тези процеси хора, а близките им и останалите живи са карани да играят хоро около купчини трупове и да плюят върху тях. Такива едни работи в правовата ни държава! Днес, след почти 100 години от тези хубави времена, сме в още по-хубави. Вече убедени демократи, всички сме обули шпиц обувките и сме готови да наказваме според собствените си емоции. Еманацията на „европейска зрялост“ се доказва лесно, защото фактите и обстоятелствата отдавна нямат значение, а методът е красивото празноговорене. Ползването на европейщината като маска за разчистване на лични сметки е форма на тежка манипулация. На трона на разума, стоят тенденциозно обработени и внушени емоции! Точно заради това предлагам по-скоро ужасен край, отколкото ужас без край. Да избием за пореден път всички хора в България, които са русофили или просто симпатизират на тази страна! Да ги натрупаме на купчина и да поиграем хоро около тях, а на върха на купчината ще хвърлим тялото на Сидеров, например. Така ще сме спокойни за бъдещето на децата ни, за европейската ни принадлежност и за вярността към англо-саксонските ни нови братя. Когато обаче колелото на историята се завърти, кървавото хоро ще се извие в другата посока и днешната шпиц журналистика ще докаже отново безспорно, какви всъщност врагове на родината са били демократите. И отново шпиц! Улично правосъдие от уличници облечени в харизми, най-често фалшиви. Съдят всички, освен упълномощените за това. Слабият винаги осъжда лесно всеки и за всичко, защото е евтин подлец…

28.10.2015 14:32:51

Анонимен

Депутатите не са над народа, но и вече постоянните марионетки на управляващите трябва да разберат, че те също не са над народа и не могат да налагат това, което им е задедено отвън както през 2013 г.

28.10.2015 13:49:04

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.