• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Волен Сидеров направи скандал в БНТ (ВИДЕО)

Волен Сидеров направи скандал в БНТ (ВИДЕО)

/КРОСС/ Лидерът на Атака Волен Сидеров направи сериозен скандал по време на участието си в предаването „Референдум“ по БНТ. Заради хаоса се наложи дори намесата на двама полицаи. Предаването пък бе прекъснато за кратко. След продължил над 20 минути спор с председателя на националния предизборен щаб на ВМРО Юлиан Ангелов Сидеров беше принуден да напусне студиото.

Изданието на „Референдум“ беше посветено на местните избори. В него участваха още представители на ГЕРБ, БСП, ДПС, Воля и НФСБ. Още от самото начало лидерът на Атака на няколко пъти каза, че кандидатът за кмет на София на ВМРО Ангел Джамбазки е „гей, който трябва да оглави гей парада“. Той нападна и представителя на ДПС Халил Летифов.

„Геят Джамбазки вие го направихте евродепутат. ДПС управлява държавата през ВМРО и лидерът ѝ Красимир Каракачанов“, каза Сидеров. Ангелов пък заяви, че Сидеров е в неадекватно състояние. „Воленчо, дръж се мъжки. Изтече ти времето и в предаването и в политиката. Вашата истина е жълт вестник, г-н Сидеров. Вие сте жълт вестник“, каза Ангелов.

В крайна сметка микрофонът на Волен Сидеров беше спрян. После той сам си го свали. При молбата на водещата Добрина Чешмеджиева да остави събеседниците си да се изкажат лидерът на „Атака“ обяви, че му се налага цензура. „Кой ви каза, че трябва да си тръгна? Началството ли? Как си мислите, че ще ме изгоните“, попита Сидеров.

Преди да напусне предаването доброволно, Юлиан Англеов обяви, че Сидеров е дошъл от кръчмата, за да се забавлява.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Човекът е болен. Не е трябвало полиция, а лекар с двама санитари.

02.10.2019 08:46:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.