• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

LG SIGNATURE прави своя европейски съюз на IFA 2016

LG SIGNATURE прави своя европейски съюз на IFA 2016

/КРОСС/LG Electronics ще представи своя първокласен бранд LG SIGNATURE на европейските потребители чрез специална изложба по време на IFA 2016 в Берлин. Под наслов „Изкуството на есенцията", в галерията на Messe Berlin ще бъде представена философията за дизайн на LG SIGNATURE и тайната за това, на какво всъщност се дължи изтънчената класа на продуктите.

За да представи по уникален и артистичен начин LG SIGNATURE в Европа, компанията си партнира с доказали се артисти и архитекти, които ще помогнат стилно да бъде разказана историята на уникалните LG SIGNATURE. В резултат на сътрудничеството на LG с лондонския колектив Jason Bruges Studio, като фон на продуктите ще бъдат изложени творби - истински произведения на изкуството.

Студиото Jason Bruges е признато на международната сцена за създаването на иновативни и спиращи дъха инсталации. Като пионери в хибридните пространства, Jason Bruges Studio са създали редица естетически и физически метафори за представянето на продуктите LG SIGNATURE. Въз основа на този опит, Jason Bruges Studio изработиха мулти-сензорни динамични преживявания, чрез които с помощта на светлини, движения и звуци ще покажат същността на всеки един продукт от серията LG SIGNATURE.

„LG SIGNATURE са замислени с идеята да извличат основната есенция от продуктите на компанията. Ето защо е доста уместно, европейският дебют на тази изключителна колекция да се реализира в артистична среда", заяви Браян На, глобален маркетинг директор на LG Electronics. "Щастливи сме, че успяхме да съчетаем артистичните творения на Jason Bruges с това уникално място за атмосфера, които ще използваме за представянето на най-първокласния ни бранд в Европа."

Приносът на Bruges към изложбата внесе творческо настроение, което работи за позиционирането на LG SIGNATURE като бранд, който отговаря на изисканите усещания на потребителите, искащи най-доброто от живота. Галерията на LG SIGNATURE ще бъде разположена на площ от 1 375 м2 в градината, непосредствено до щанда на LG в Зала 18 на Messe Berlin. Тя ще бъде достъпна за всички посетители на IFA.

"С вълнение работих по този арт проект, вдъхновен от малкия размер на продуктите и от тяхната функционалност и същност", заяви Bruges. „Чрез повторна интерпретация на всеки един продукт, използвайки аспекти на вечната естетика, надявам се, сме успели да уловим артистичните качества на тези красиви уреди."

За повече информация и новини около най-новия и първокласен бранд на LG, посетете www.LGSIGNATURE.com

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.