• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

LG официално ще представи своята нова гама продукти с бранд LG SIGNATURE

LG официално ще представи своята нова гама продукти с бранд LG SIGNATURE

/КРОСС/По време на CES 2016, LG Electronics (LG) официално ще представи своята нова гама продукти с бранд LG SIGNATURE. Този бранд обединява най-добрите продукти на компанията по отношение на технология и дизайн. Визията, която компанията има за LG SIGNATURE, е съдържанието на бранда да се запази изчистено и изискано, следвайки същността на всеки свой продукт. Стартовите предложения от гамата на LG SIGNATURE включват красивия 4K OLED телевизор с поддръжка на HDR, усъвършенствана перална машина от серията TWIN WashTM, ултра модерен хладилник Door-in-DoorTM, футуристичен хибриден пречиствател на въздуха, мултифункционална двойна фурна и TurboSteamTM миялна машина, която е същинско произведение на изкуството. С разширяването си във времето брандът LG SIGNATURE ще включва и други продукти.

OLED телевизор с най-добрите технологии за максимално потапяне в картината
OLED телевизорът от серията LG SIGNATURE е удостоен с награда "Най-добра иновация" на CES 2016 и е пример за абсолютна елегантност със своя изчистен дизайн, който елиминира всички ненужни елементи, за да осигури максимално потапяне в картината. OLED телевизорът LG SIGNATURE е с уникалния дизайн на компанията Picture-on-Glass, който се състои само от ултра тънък 2,57-милиметров OLED панел, с гръб от полупрозрачно стъкло и фронтално насочена саундбар аудио система. За постигането на този изчистен профил, който се слива по естествен начин с всеки интериор, дизайнерите са премахнали всички ненужни елементи и са поставили тонколоните в стойката.

OLED телевизорът от LG SIGNATURE гамата е обозначен с етикет Ultra HD Premium от UHD Alliance (UHDA), който свидетелства за това, че продуктът отговаря на най-високите стандарти за резолюция, висок динамичен обхват (high dynamic range), изключителни нива на осветеност, много нюанси на черното, широка цветова гама и високо качество на звука.

С поддръжка на HDR, затъмнение на пикселите (Pixel Dimming), 10-битов панел и 10-битова изчислителна мощност, функцията ColorPrime Pro и новата операционна система webOS 3.0, OLED телевизорът LG SIGNATURE въплъщава най-доброто, на което индустрията е способна към момента.

Перална машина като никоя друга
Уникално изглеждащата перална машина LG SIGNATURE е подобрена версия на на LG TWIN WashTM, показана пред публика за първи път на изложението CES през 2015 г. Двадесет и четири-инчовата перална машина с предно зареждане LG SIGNATURE е още по-надеждна, по-удобна и по-елегантна от преди. Тя включва уникалното отделение MINI Wash, намиращо се под основното перално отделение.

Минималистичният дизайн на пералната машина LG SIGNATURE е подчертан от красивия потребителски интерфейс Quick Circle, който се управлява чрез докосване и е разположен под ъгъл 17 градуса, за да е лесно видим. Може да отворите вратата от тип Push Open, дори когато ръцете ви са заети - нужно е само леко да я натиснете. Покритието от емайл не само придава елегантен вид на пералнята, но и предпазва от следи от пръсти и корозия.

Пералната машина LG SIGNATURE е оборудвана с патентованата технология на LG Centum SystemTM, която подобрява надеждността и енергийната ефективност чрез усъвършенствана система на окачване. Шумът по време на експлоатация значително е намален, защото технологията Centum SystemTM намалява вибрациите на барабана по време на пране.


Американската версия на пералната машина LG SIGNATURE ще предложи различен дизайн и по-голям капацитет от 30 инча.

Хладилник, който запазва свежестта на продуктите
Хладилникът LG SIGNATURE е въплъщение, както на интуитивния дизайн, така и на еволюцията в иновациите. Като реверанс към иновативния дух на спечелилия много награди дизайн врата-във-врата (Door-in-DoorTM), LG добавя допълнителна разработка Knock-on Door-in-Door, която превръща матовото Door-in-DoorTM отделение в прозрачно с едно просто почукване. Прозрачната повърхност дава възможност на клиентите да надникнат в хладилника без да се налага да отварят вратата, а това гарантира значителна оптимизация на енергийния разход, като намалява загубата на студен въздух.

Още по-иновативна е и новата функция Auto Door Open, която автоматично отваря вратата, когато някой се приближи до хладилника, а това осигурява бърз и лесен достъп дори и когато ръцете ви са пълни с покупки.

Хладилникът LG SIGNATURE е с инверторен линеен компресор от LG, който автоматично настройва охлаждащия си капацитет въз основа на натовареността, генерира по-малко вътрешно триене благодарение на уникалния си дизайн и има 10-годишна гаранция.

Уред, който пречиства въздуха пред очите ви
LG вярва, че нищо не е по-важно от чистия въздух. Изключителният дизайн на пречиствателя за въздух LG SIGNATURE дава възможност процеса по пречистване да е видим и за очите благодарение на прозрачния панел на този уред. Оборудван с иновативната функция Aqua-Cyclone, този пречиствател използва силата на водата, за да филтрира вредни химикали и замърсители, като същевременно гарантира и необходимото ниво на влажност в помещението. Уредът притежава филтриращата система на LG Semi-Permanent Filter System, която позволява на потребителите да свалят, почистват и употребяват повторно филтрите за период до 10 години, като така пестят и време, и пари.

Фините частици прах обикновено са невидими с просто око, но клиентите могат да видят качеството на въздуха в помещението като просто погледнат умния индикатор Smart PM1.0 на LG. Поставен в близост до дисплея за управление, индикаторът използва четири различни цвята светлина, за да обозначи концентрацията на супер фини частици прах.

"Нашият водещ принцип е да гарантираме, че същността на продуктите ни се запазва от момента на генериране на идеята до крайното потребителско преживяване," каза Браян На, изпълнителен вицепрезидент и завеждащ глобалните маркетинг активности на LG. "LG SIGNATURE е въплъщение на всичко, което е важно за LG и се надяваме да предадем тази философия на клиентите, които оценяват страхотни продукти, направени от знакови марки."

Продуктите LG SIGNATURE ще се предлагат на ключови пазари в Северна Америка, Европа и Азия след CES. Посетителите на CES могат да посетят щанда на LG между 6-9 януари в Las Vegas Convention Center, централна зала #8204, за да видят отблизо LG SIGNATURE. За повече информация относно други продукти на LG, които ще бъдат представени на CES, моля посетете www.LGnewsroom.com/ces2016.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.