• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

LG SIGNATURE започна партньорство със студио Fuksas за IFA 2019

LG SIGNATURE започна партньорство със студио Fuksas за IFA 2019

/КРОСС/ За да отдадат дължимото на дизайна и формите при създаването на продуктите, както и за да се отбележи еволюцията на LG SIGNATURE продуктите, LG и международното архитектурно студио Fuksas започват съвместно партньорство, за да представят Infinity на IFA следващия месец в Берлин. Инсталацията под името Infinity, на щанда на LG ще сложи акцент върху LG SIGNATURE дизайнът на компанията, чрез специалното изложбено пространство, което Fuksas създава, за да отрази възможностите на премиум продуктите на LG.

Философията „Изкуството вдъхновява технологиите, а технологиите, допълват изкуството" в колаборацията ще предаде на посетителите символичната връзка между изкуство и технологии и как тези две области са отдавна взаимосвързани. Студио Fuksas, ръководено от Масимилиано и Дориана Фуксас е международна архитектурна компания с редица награди, чийто разпознаваем, модерен стил, може да бъде видян по цял свят в летища, културни центрове, църкви и интериорите на различни сгради. Най-известната им творба е Roma Convention Center and Hotel - конструкция от стъкло и стомана, където е разположена огромната прозрачна скулптура the Cloud (Облакът), покрита с 15 000 кв. м. мембрана.

За изложбата на IFA Infinity, Fuksas представя мотив под формата на калейдоскопи го комбинира с елегантен и в същото време обикновен шестоъгълник - често срещана форма в работата му, с която изразява изначалното качество и безкрайни възможности на LG SIGNATURE технологията и дизайн. Перфектната геометрия е мост свързващ калейдоскопичния мотив и LG SIGNATURE продуктите, като допълнително се фокусира върху качеството и футуризмът, които брандът съчетава.

„За мен луксът е непринудено, минималистично пространство, където хората могат да дишат свободно, да почиват, да ядат и да обичат", заяви Масимилиано Фуксас. „LG SIGNATURE съчетава всичко това, затова съм изключително щастлив от партньорството ни с LG на тазгодишната IFA, допълни още той. „LG SIGNATURE е връзката между изкуството и технологията, които създават най-чистата форма на лукс и премиум качество за дома", сподели Фуксас.

„Щастливи сме, че представяме тази уникална колаборация, която пресъздава есенцията на LG SIGNATURE през погледа на едно от най-големите имена в архитектурното изкуство, заяви Брайън На, вицепрезидент и ръководител на LG Европа. „Infinity акцентира на безкомпромисната естетика и авангардна технология на продуктите ни по начин, който смятам, че ще докосне посетителите на IFA", допълни още той.

От 6 до 11 септември, посетителите на щанда на LG в Messe в Берлин, зала 18 ще могат да изпитат със собствените си сетива, инсталацията Infinity, представяща пълната гама от LG SIGNATURE продукти - от OLED TV и OLED TV W, хладилник и хладилник с долен фризер, поставка за вино, TWINWash Pair, климатик и LG Air Purifier.
Следете всичко, около LG на IFA 2019 и в социалните мрежи с хаштаг #LGIFA2019.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.