• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Путин свиква Съвета за сигурност за териториалната цялост на страната

Путин свиква Съвета за сигурност за териториалната цялост на страната

/КРОСС/Руският държавен глава Владимир Путин събира днес Съвета за сигурност, на който ще бъдат обсъждани комплекс въпроси, свързани с гарантиране на суверенитета и териториалната цялост на страната, съобщиха от пресслужбата на Кремъл. На заседанието ще докладва секретарят на съвета Николай Патрушев.

Това идва на фона на срещата на външните министри на ЕС в Брюксел, на която се очаква да бъдат обсъждани нови санкции срещу Русия.

В същото време във Върховната Рада в Киев ще има дебати във връзка с обявяването на частична мобилизация в Украйна, а след трагедията с малайзийския пътнически самолет много хора настояват да бъде въведено военно положение в Донецка и Луганска области.

Премиерът на Великобриятания Дейвид Камерън каза вчера, че ако Русия не предприеме сериозни стъпки за улесняване на международното разследване и за мира в Източна Украйна, трябва да има санкции срещу цели сектори от икономиката й.

Руските информационни агенции припомнят, че Съветът за сигурност има съвещателна роля, като последните му заседания са били посветени на ситуацията в Украйна (на 25 февруари 2014г.), на информационната сигурност на държавните органи (декември 2013г.), на политиката в Северен Кавказ (септември 2013г.) и т.н.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ПУТИН и ПУТИНИЗМА - на СМЕТИЩЕТО на ИСТОРИЯТА !

22.07.2014 15:15:31

Анонимен

Все пак някой трябва да отговори подобаващо на налудничавите постъпки на "трите луди климъктерички" на Обамчото и лудият от острова, не ли!

22.07.2014 11:37:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.