• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Симеонов гневен: Не искам да виждам Борисов след изработването, което направи

Симеонов гневен: Не искам да виждам Борисов след изработването, което направи

/КРОСС/ Вицепремиерът Валери Симеонов скочи срещу министър-председателя Бойко Борисов. Ябълката на раздора е решението за втория лифт в Банско, което на практика бе замразено от премиера.

„Не виждам съдействие на Борисов по отношение реализацията на втори лифт. Премиерът компроментира и саботира моето предложение за промяна на концесията в Банско. В Програмата за управление пише, че трябва да се развива туризма, да се насърчават инвеститорите, а това са текстове, които не се изпълняват, а саботират". Това заяви в студиото на "КОД 11-13" по BIT вицепремиерът Валери Симеонов.

„Разбрах, че Борисов е пуснал есемес на Тома Белев в 10 ч. сутринта, че точката за концесията ще бъде отложена и събралите се на сбирка пред парламента две семейства, тези глупаци, веднага се похвалиха във Фейсбук", заяви още Валери Симеонов.

„Втори лифт няма да има поради несъгласие на Бойко Методиев Борисов. Сега аз сядам и мисля до 28 декември, когато ще има заседание на Министерски съвет. Всичко е възможно да стане - да не мислите, че аз съм от тези дето слушкат и папкат, и искат да си начешат егото!", категоричен е Симеонов.

„Не искам да го виждам след това изработване, което направи", допълни Симеонов за премиера Борисов.

Вицепремиерът отказа обаче да коментира разногласията си с министъра на туризма Николина Ангелкова. Симеонов иска да премахне всякакви преместваеми обекти от плажовете, докато Ангелкова е съгласно, че трябва да има регулация, но е недопустимо да не се развива търговия край морето.

„Министър Ангелкова говори едни обширни и напоителни глупотевини относно моето предложение. Не мога да я коментирам", допълни вицепремиерът.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

хм

Ха ха , това трябва да влезе в учебниците по корупция , как единия лобира за Пампорово/Цветелина / а другия за Банско /Цеко/ и то открито без свян правят коментари забележки и сипят закани пред медии , представете си докъде е стигнала наглостта им , а тя се базира на това че всички власти са в тях и няма кой да им дири сметка ...баси държавата !!!

15.12.2017 07:17:21

ВКР-то от с. Бутан

Явно, че само Цеко-Юлен-ПИБанк е обещал невъзвръщаеми заеми на ДС-патриотарстващата СГАН за предстоящите предсрочни парламентарни избори! А и на чшае-шукарие винкел-тарабата му се услади да прави разни многомилионни съоръжения в планинско-гористи местности, далеч от погледа на обществото!

14.12.2017 17:55:05

Анонимен

Браво Симеонов, само така, трябва да се отстоява своето виждане, което смятат за правилно. Но мафията е силна, ще видим как ще се пребориш.

14.12.2017 16:52:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.