• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Симеонов: На каква основа ГЕРБ искат 121 депутати в новия парламент?

Симеонов: На каква основа ГЕРБ искат 121 депутати в новия парламент?

/КРОСС/ "Не плащаме на социолози, за да получаваме криле от тях и затова, гледайки техните проучвания, сме още по-уверени, че със сигурност Патриотичният фронт ще влезе в следващия парламент." Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин" Валери Симеонов, председател на НФСБ.

"Нямахме никакви проблеми при съставянето на платформата и програмата на обединението, защото програмите и идеалите на партиите в него са максимално близки и неслучайно нашият лозунг е „България над всичко". Също така партиите в Патриотичния фронт имаме утвърдена биография и никой не може да ни обвини в антибългарски и други подобни действия. С всичките ни дейности НФСБ, ВМРО и другите партии участващи в обединението, които сме общо 12, ние сме доказали, че сме праволинейно действащи и неизменящи патриотичните си позиции по всички въпроси, включително и например относно категоричната ни теза по отношение на присъединяването на Турция към Европейския съюз", категорично подчерта той.

"Красимир Каракачанов категорично ми заяви, че ВМРО не са получавали никакви пари докато са били в коалиция с „България без цензура" на Николай Бареков, за когото се твърди, че е бил финансиран от Делян Пеевски и ДПС. Той заяви, че за кампанията за евровота партията му е използвала собствената си държавна субсидия и собствени средства и нямам причини да не му вярвам. Не виждам и никакъв проблем от присъединяването на Димитър Стоянов и неговата партия към Патриотичния фронт, понеже той винаги е защитавал България и българските позиции и е доказал това с поведението си в европарламента", изясни Симеонов.

"Едно безпринципно обединение винаги води след себе си проблеми и конфликти и именно това наблюдаваме в момента в Реформаторския блок, докато при нас нямаме подобни проблеми", изтъкна той.

Относно една бъдеща коалиция с ГЕРБ в бъдещото Народно събрание Валери Симеонов заяви категорично, че подобна коалиция е невъзможна.

"Ние все пак бихме подкрепили всяка програма и политики в парламента, които са за доброто и за просперитета на страната ни. Трябва да се съобщят силно и ясно какви трябва да са приоритетите пред България и около които всички партии в парламента би трябвало да се обединят. Затова в момента се дразня на медиите и на представителите на ГЕРБ, които от известно време постоянно тръбят наляво и надясно, че те трябва да имат 121 и повече депутати в новия парламент - на каква основа, политическа платформа и програма те искат това", запита Валери Симеонов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

НФСБ с ДС-МВРо сте НЕ "патриотична", а ПАРИЧНА колаиция oт БКП-тип ОФ-цукало, запълнено с остатъчни ДС+БКП екскременти със зловонна смръдня!!!

25.08.2014 13:51:54

Анонимен

На основата на това, че в България вече преобладават неграмотните и полуграмотните, които като глухонями слушат Бойко Борисов и не мислят и не предполагат към каква гибел вървим - "Ние, можещите, водени от незнаещите" ...?! Време е всички мислещи българи да се спрат и заедно да обмислим и отклоним посоката на упадъка ! Така повече не бива...!

25.08.2014 12:16:11

Анонимен

На такава, че да не трябва да ви плащат повече. Разбираш? Да има повече за тях!

25.08.2014 11:02:23

Анонимен1

Паричния ФОНД на Василев!

25.08.2014 10:48:57

Анонимен

На основанието, че са безкрупулни хора!

25.08.2014 10:30:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.