• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

ПФ се обяви против нови пунктове за бежанци

ПФ се обяви против нови пунктове за бежанци

София /КРОСС/ Против сме откриването на нови пунктове за бежанци, защото те се изграждат с пари на българските данъкоплатци, обяви пред „Фокус" председателят на ПГ на „Патриотичен фронт" Валери Симеонов по повод обещанието на вътрешния министър Румяна Бъчварова, че 6 нови центрове за регистрация на бежанци ще бъдат открити у нас.
"Не съм наясно и няма информация, и скоро няма да има, какви са тези 6 пункта. Това може да представлява и 6 преместваеми обекта, 6 павилиона, които минават и се регистрират. Защото те не минават през един пункт, има няколко вече. Не знам дали не става въпрос за места за настаняване", каза Симеонов. Според него би трябвало по най-бързия начин да се разрешава въпросът с имигрантите, като им бъде дадено направление.
"Не съм чул някой бежанец да иска да остане в България. Повечето искат да ходят някъде другаде. За държавата е по-добре да няма забавяне и задържане на такива на територията на нашата страна, защото това е свързано с разноски за издръжката им", допълни Симеонов. По думите му в момента България се слави като държава, която не е особено толерантна към бежанците и затова те предпочитат да не минават през българската граница. Според Симеонов това е добре за нашия национален интерес.
"Все пак трябва до някъде да бъдем доволни, че когато през страната ни минават 120-150 човека, в същото време през Македония преминават 3 - 4 хиляди, или 6 хиляди. Явно българската граница е най-охранявана от границите на всички останали страни", смята Симеонов. Той припомни, че едни от основните инициатори за изграждането на нова гранична ограда са депутатите от „Патриотичния фронт".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.