• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Сидеров: Ако е последователен, Симеонов ще се заеме с шума от сватбите

Сидеров: Ако е последователен, Симеонов ще се заеме с шума от сватбите

/КРОСС/ „Очаквам Валери Симеонов да отиде да спре и цигански сватби, които тормозят по няколко дни наред жилищни квартали в много градове на България. Това би било последователно действие, ако се вторачим само в заведения на Слънчев бряг, е едностранно”. Това обяви в предаването „Тази сутрин” лидерът на „Атака” и депутат от Обединените патриоти Волен Сидеров.

Неговият съвет към коалиционния му партньор Симеонов и министъра на туризма Николина Ангелкова е да поговорят и да се разберат. За мен е грешно през медии, през прокуратура, през институции да се разправят членове на едно и също правителство”, уточни лидерът на „Атака”.

При гласуването вчера в парламента Сидеров и още няколко депутати от „Атака” не подкрепиха внесения от Валери Симеонов доклад за 2017 г. за изпълнението на Националната стратегия за интегриране на ромите (2012-2020). Това не беше насочено към този, който го внася, аз съм против концепцията да има специални програми за интеграцията на група хора, това е обидно за самите роми, обясни Сидеров.

На въпрос възможно ли е наесен правителството да продължи да работи без Валери Симеонов той отговори, че управлението може без всеки, но не вижда основание за този въпрос.  

Относно проекта на Закон за българския език, внесен от Обединените патриоти, той уточни, че санкциите ще са за държавните институции, ако не използват книжовен български език. Не се отнасяло за партиите, депутатите и хората на улицата, това било въпрос на лична култура.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Балата Златка само да не му спрат шума на парите ..... че ще закъса здраво дъртата политическа курва ...

17.06.2018 19:31:53

Анонимен

Сидере, да беше се захванал с твоята сватба най-напред! Мълчиш си напоследък, няма го онзи "юнак" отпреди година, който гълчеше безстрашно "Бойко, престъпнико, излез пред парламента, не се крий вътре". Или си викаш, друго си е като гризеш кокала...ще си трайкам, че много ми малка чурката, за разлика от хурката. И нали най-накрая и аз съм в далаверата...

17.06.2018 00:58:36

Валерко е Гей-Ром и Талмудист

Далаверко своя десен не закача , бди като орлица над тях. От година го караме да промени законодателството за тях , но той отказва с мотива че си е много убаво , но за кого ? За източващите над 4 милиарда за Моркови на Зайците рупащи с бон апети и голям ищах и искащи още .А Тоягата е за Военноинволидите, на които спряха лекарствата , на инвалидите и болните , които ще изкарат здрави и работоспособни с новата наредба за ТЕЛК . Проклети да сте Гадове !

16.06.2018 13:53:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.