• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Сидеров: Изпратих Симеонов да работи за пенсиите, а не да се разхожда с шумомер

Сидеров: Изпратих Симеонов да работи за пенсиите, а не да се разхожда с шумомер

/КРОСС/ Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров внесе в Министерски съвет искане да се оттегли Законът на шума. Това заяви той на брифинг, след като е представил мотивите си по време на правителственото заседание, предаде БГНЕС.

„Както виждате отправям остри критики към работата на ресорния вицепремиер Валери Симеонов, който с действията си вреди на държавния интерес. Затова, на Министерски съвет предложих да се оттегли този закон, защото вреди на туристическия бизнес. Според този закон могат да се затварят заведения едва ли не по преценка на полицията. Това е една полицейщина, една болшевишка партийка, която ще удари туризма“, обясни съпредседателят на Обединени патриоти.

Не съм дошъл да говоря с вицепремиера Симеонов, а с министрите. Когато правят такива закони, първо нека ги обсъдят с „Обединени патриоти“. Имало е и други случаи, когато подобни закони ги виждаме чак в днешния ред на парламента. НС не е придатък на МС, а обратно.

Сидеров съобщи още, че на председателски съвет в парламента е разкритикувал ГЕРБ, защото в Закона за приватизацията нямало нищо лобистко и не виждал логика да дават заден ход. Ветото на президента не е добре направено, бих го посъветвал да си смени съветниците. Има непрофесионално написани мотиви. В унисон на президента, Валери Симеонов работи срещу държавния интерес и собственото си правителство. „Аз го изпратих Симеонов да работи за подобряване на стандарта, за пенсиите, това беше нашата основна тема, а не да се разхожда с шумомер в ръка“. Сидеров заяви, че ако Симеонов продължи да не се справя със задачите, ще настоява да бъде сменен. Сидеров обаче не отговори категорично дали би заел вицепремиерския пост. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Този с всичките си действия в последните седмици доказа, колко е станал меркантилен,хамелеон,демагог и още друго каквото се сетите.Плюл,храчил по Борисов,днес този "патриот",старателно облизва всичко попаднало върху "жертвата" му. Ако е останало нещо в кратуните на беззъбите атакисти,следва да се позамислят дали трябва да хващат бастуните и патериците, за да отидат пред урните в изборния ден.

27.07.2018 10:23:20

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.