• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Майките на деца с увреждания на протест срещу избора на Валери Симеонов

Майките на деца с увреждания на протест срещу избора на Валери Симеонов

/КРОСС/ Майки на деца с увреждания ще протестират в късния следобед пред Народното събрание. Те настояват Валери Симеонов да подаде оставка като зам. -председател на парламента.

“Ние не искаме само неговата оставка. Искаме оставката на всеки един поименно депутат, който е натиснал бутона “за““, коментира една от майките.

Красимир Каракачанов, лидер на коалиционния партньор в парламентарната група "Обединени патриоти", както и председателят на Народното събрание Цвета Караянчева застанаха зад избора на Симеонов. Самият той каза:

“Това, че някой протестира си е негово право. Но това според мен пак повтарям е намеса в правилата и реда в парламента“.

Предвижда се протестиращите да шестват до Орлов мост.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Призив към всички майки жени и девойки бъдещи майки .Вместо да чатаме по постовете да излезем и се присъединим и подкрепим изстрадалите жени майки Днес са те никой от нас не е застрахован че няма да ги сполети тяхната съдба . Вижте каква група се появи в подкрепа на Валери - хора особственици на казани за ракия олицетворяващи онези на незаколнни нарко лаборатория които тровят именно нашите здрави деца .

25.11.2019 20:31:20

Анонимен

Адмираци към смелата българка МАЙКА .които бяха унижени от веднаж от вицепремиер а Симеонов и за награда за да крепи правителството го награди Борисов като зам.председател на 44НС .Скъпи майки нито крачка отстъпление .народа е с ВАС .

25.11.2019 20:23:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.