• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Окончателно: 20 години затвор за убиеца на бургаската банкерка

Окончателно: 20 години затвор за убиеца на бургаската банкерка

София /КРОСС/ Върховният касационен съд (ВКС) остави в сила решението на Бургаския апелативен съд, с което на 20 години затвор бе осъден Любомир Симеонов за убийството на банкерката Павлинка Йовчева през септември 2013 г. Това става ясно от съобщение, публикувано на сайта на съда.
На 23 септември 2013 година Любомир Симеонов застреля в сърцето 54-годишната банкерка Павлинка Йовчева. Убийството бе извършено около 8 часа сутринта пред зеленчуков магазин в Бургас. Два часа по-късно Симеонов се предаде на полицията в Сливен.
В средата на юни миналата година Бургаския окръжен съд го осъди на 20 години затвор. Тогава магистратите го признаха за виновен за предумишлено убийство на Павлинка Йовчева. Тя беше регионален директор на "Банкиране на дребно" в Уникредит Булбанк. Бургаският апелативен съд потвърждава това, а върховните магистрати определиха окончателно 20 години затвор за Симеонов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Истината бавно и мъчително си пробива път! Изградената на основата на откровенни лъжи ,измислици и измами защитна теза на УБИЕЦА Симеонов ,че е изнудван ,фалиран и принуден да убие П.Йовчева се разпадна в съдебната зала .Сега остава да се разпадне и в медийната среда и в съзнанието на обикновения непредубеден човек.Рано или късно ,ще станат ясни подстрекателите от семейството , приятелите и бизнес партньорите на убиеца.Неговите съучастници в извършената кражба на банковите кредити и пари от ДДС вече треперят че ще бъдат разкрити .Срещу някои от тях вече се водят досъдебни производства за злоупотреби с европейските фондове .Срещу други се води разследване за изнасяне на банкова тайна и съставяне на документи с невярно съдържание, чрез които близки до убиецът са се облагодетелствали финансово.Факт е че през м.февруари 2015г. любимата строителна фирма на УБИЕЦА СИМЕОНОВ „Топстрой декор „ е осъдена от БАС за злоупотреби в размер на 409 хил.лв. от еврофондовете.

04.05.2015 22:07:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.