• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

След експеримента, на който се нагледахме 2 години, БСП може да управлява различно

След експеримента, на който се нагледахме 2 години, БСП може да управлява различно

/КРОСС/ "Промяната е невъзможна. БСП изяви твърдо позицията си и тя е последователна. Още през 2014 г. партията обяви, че с 39 членове няма да участва в никакви форми за управление. Не виждам причина това да се промени, при положение че парламентът е изчерпан и може да създава хаос и интриги, вместо реална надежда". Това заяви за БНТ Александър Симов от БСП.

"Кампанията вече е започнала поради много причини. България нямаше да е в това състояние, ако Борисов не беше заложил бъдещето на страната чисто хазартно. "В крайна сметка управлението се провали напълно. Няма схеми, които да го изкарат извън това блато", добави политикът.

"Този кабинет не може да продължи да действа като служебно правителство. Да не говорим че той би използвал последните си дни, за да прави нелепи назначения. Няма как Радев и Плевнелиев да постигнат консенсус. Голяма част от победата на Радев се дължеше на това, че хората виждаха в него алтернатива и влизането в подобна колаборация ще разочарова хората. След експеримента и безумията, на които се нагледахме през последните 2 години, БСП може да управлява по различен начин", заяви Симов.

"Управлението на Орешарски показа важни неща, които БСП да не повторят - да не се поставя в зависимост от друга партия и да не става заложник на неясни корпоративни интереси. Когато БСП влезе в тази поредица от компромиси и смъртоносни грешки стана така, че тя бе наказана от собствените си избиратели. Смятам, че това недоверие сега бе преодоляно", каза още Симов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

А ха

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!!! ДАНО НА ХОРАТА ИМ Е ДОШЪЛ УМЪТ!!!

05.12.2016 17:37:39

Мао

Сашко мама , гледам пак си си изял попарката , глей кви бузки си отпрал , туй за БСПто кой ти го каза , ако пак си слушал Гестапото да знаеш пак те е излъгал , та нали с ГЕРБ сте родени от една майка и от един баща , как ще сте различни , та нали така ви създадоха двете партии , та който и да е на власт господарите ви да си крадат на воля , ти ли не го знаеш това а дундьо , че нали и ти си на тази разкладка май вече от десет години . Това комуниста ако не краде не е комунист

05.12.2016 14:35:49

Ха ха

НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП!!!!!! ХОРАТА НЕ СА МАЛОУМНИ!!!!

05.12.2016 10:25:56

Анонимен

Какво му е различното, след като не зачетохте волята на суверена и си гласувахте 11 лв. партийна субсидия ?! Или новата ви позиция по санирането? Къде по света бюджета плаща за частно саниране на жилища ?! Нали се прекръстихте на социалисти ?! На следващите избори всички от този парламент ще платят за политическото си високомерие!

05.12.2016 09:46:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.