• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

5-годишно момиченце стана дизайнер, работещ за известен бранд

5-годишно момиченце стана дизайнер, работещ за известен бранд

/КРОСС/5-годишната Сидни Кайзер е най-младата известна дизайнерка в света. Кариерата на детенцето започва като шега - в игри и закачки, но днес тя работи за световно известната марка . Синди като всяко момиченце на своята възраст обича да си играе с кукли, като най-любима ѝ е част с измислянето на тоалети за тях. Видяла, че дъщеря ѝ се увлича в майсторенето на дрешки за барбитата си, майката на Синди Анджи, която е фотограф, започва да ѝ помага в създаването на дрехи за тях. Първоначално Синди, измисля дрешки само за куклите си, но после с помощта на мама започва да създава тоалети и за себе си.

Двете чаровни дами творят дрехи от обикновена и опаковъчна хартия, шалове, връвчици, тюл, тиксо и подръчни материали. Анджи помага на дъщеря си отчасти в чертането и ушиването на тоалетите, но подчертава, че Синди измисля 80% от моделите, като черпи вдъхновение от приказки, филмчета и книги. А понякога и от рокли на знаменитости, които майка ѝ ѝ показва. Анджи признава, че постепенно Синди започва да се занимава и с по-голямата част от изработването на тоалетите . Майката е изумена, че малкото момиченце знае точно колко хартия трябва за всяка рокля и какво трябва да се направи. Освен това Синди става все по-уверена всеки ден и вече почти сама се справя и с ушиването. Анджи Кайзер има интернет блог, в който започва да споделя творенията на дъщеря си. Потребителите се влюбват в произведенията на Синди. Те обаче не са единствените впечатлени от таланта на малкото момиченце. Американският бранд J. Crew е във възторг от произведенията на Синди и то до такава степен, че марката сключва договор с Анджи и започва да шие и продава тоалети на Синди, а преди месеца насам компанията създаде и собствена линия на талантливото момиченце.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.