• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

САЩ плюят на действията на Асад и терористите, те се интересуват само от петрола

САЩ плюят на действията на Асад и терористите, те се интересуват само от петрола

/КРОСС/ Колкото по-близо е краят на войната с "Ислямска държава" в Сирия, толкова повече истинските цели на "принципната демокрация" в страната става известен. Така че, вчера такава публикация в самия "Вашингтон пост" щеше да се превърне в сензация номер едно, а днес това е една от стотиците, които разкриват вече известното - Съединените щати плюят на действията на Асад или терористи, те се интересуват единствено и само от петрола.

"Бързото настъпление на поддържаните от Русия и Иран правителствени сили в източната част на Сирия унищожава надеждите на американските военни за навлизане във вътрешните райони на "Ислямска държава" след победата в битката за Рака.

Разширяването на зоните, държани от силите, лоялни на сирийския президент Башар Асад, ще укрепи позициите му на политическите преговори за бъдещето на тази страна в разговорите, които ООН се надява да възобнови през ноември. В свое изявление генералният секретар на ООН Антониу Гутериш посочи, че изменението на ситуацията в Сирия предизвиква "спешна необходимост да се възобнови политическия процес."

Насърчаването на правителствените сили е довело до факта, че подкрепяните от САЩ сирийски демократични сили бяха откъснати от останалите позиции в югоизточната част на страната, в това число на град Ал-Букамал, който се намира в близост до границата на Сирия с Ирак, "- разкаазва своята история Вашингтонката. Тук всичко е ясно - успехът на сирийците и блокирането на умерените терористи лишава американците от възможност за завземане на "апетитни територии", и следователно е необходимо спешно да започнат политически преговори, за да се спре Асад. Като цяло, една нормална американска стратегия, където преговорите винаги са били продължение на войната.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.