• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

РФ очаква разяснения от посолството на САЩ по повод разпространяването на информация за жертви в Сирия

РФ очаква разяснения от посолството на САЩ по повод разпространяването на информация за жертви в Сирия

/КРОСС/ Русия иска да получи разяснения от американското посолство във връзка с разпространяваните от дипломатическата мисия съобщения за жертви сред мирните жители при ударите на ВКС на РФ в Сирия, заяви официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова.

„Ще припомня, че не толкова отдавна министерството на отбраната покани представителите на военните аташета, на които бяха зададени въпросите: от къде, от какви източници черпят информация за това, че Русия работи не по тези цели, в резултат на което загиват мирни жители. Никаква информация не ни бе предадена официално“, подчерта Захарова по време на брифинг.

„В същото време в навечерието на важни събития тайно се разпространяват такива агитации. Не мога да ги нарека по друг начин“, отбеляза представителят на МВнР на РФ, коментирайки съобщението на американското посолство за това, че в резултат на въздушните удари на ВКС на Русия в Сирия е имало цивилни жертви.

По-рано сътрудници на Международния Комитет на Червения Кръст (МКЧК) в Сирия съобщиха, че не потвърждават твърденията на редица западни медии за това, че ВКС на РФ са нанасяли въздушни удари по болници в Сирия.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Бобо

Ха сега за груз 200 американците им виновни , пичове на война като на война , признайте си , не е толкова страшно . Защо да чакате една година като цар Ботокс първи , на него му трябваше една година да си признае за зелените човечета в Крим ....

29.10.2015 21:51:52

Анонимен

Захарова, хич да не ти дреме. Тъпата краварска сган беснее и лъже на поразия. Сигурно има цървули които им се връзват на простотиите , но да не ви притеснява това. Трепете брадатите изроди и оставете деградиралите боклуци отвъд океана да си приказват.

29.10.2015 16:46:11

Анонимен

Хибридната война в действие.

29.10.2015 15:21:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.