• 02 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Манолова: Партиите бранят статуквото

Манолова: Партиите бранят статуквото

/КРОСС/Правилата на референдума не са мои правила, а правилата на 2,5 млн. българи. 2/3 от тях казаха, че не вярват на институциите, на партиите. Това каза в сутрешния блок на БНТ националният омбудсман Мая Манолова.

Сега слушам смешен плач от партийните централи и техните политолози за това до какво ще доведе мажоритарната система. Мажоритарната система не е съвършена, но не е съвършена и пропорционалната система - всяка система има своите несъвършенства. Не казвам, че мажоритарната система е панацея, казвам че гражданите не вярват на начина, по който партиите използват пропорционалната система, за да натрапват своите протежета, заяви Манолова.

В момента партиите бранят статуквото. С гласа си на референдума гражданите поискаха да си върнат властта, която партиите са им отнели, каза още омбудсманът.

Точно в центъра на Женския пазар до голямата елха днес до 12 ч. започваме с безплатния коледен базар, чието мото е - "Не хаби, дари". Това е кампания срещу пилеенето и разхищаването на пари, заяви омбудсманът.

"Ще раздадедем храни и лакомства на всички столичани. Ще има и храни, произведени днес и вчера. Те са годни за употреба и много вкусни", изтъкна тя.

Манолова заяви, че от тоновете храна, които се унищожават годишно, 70 на сто са унищожени от самите домакинства. "Идеята ни е да ги накараме да споделят храна, вместо да я хвърлят", добави тя.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ега ти лицемерката!

19.12.2016 15:57:39

Анонимен

Ти си била много гнусна ма!

19.12.2016 11:00:01

Анонимен

Що е ДЕМОКРАЦИЯ и има ли тя почва у нас ?!

19.12.2016 09:23:07

Ха ха

А ти си браниш партията! Забрави как се моли на ББ за поста си....

19.12.2016 09:21:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.