• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Скалата отново е най-високоплатеният актьор в света

Скалата отново е най-високоплатеният актьор в света

/КРОСС/ Дуейн Джонсън - Скалата отново е най-високоплатения актьор в света в класацията на списание "Форбс", съобщава АФП.

Мускулестият шоумен е изкарал 89,4 милиона долара в последните 12 месеца. С тези доходи той се връща на първо място в класацията, която оглави за последно през 2016 г.

Голяма част от високите приходи на Скалата са в резултат на успеха на филма "Джуманджи: Добре дошли в джунглата". Освен това той участва в няколко филма от поредицата "Бързи и яростни", включително последния "Хобс и Шоу".

"Той е звездата, която наемаш ако искаш филма ти да прави пари. Винаги работи, неуморен е.", казва анализаторът Пол Дергарабедян.

Многомилионните доходи на Дуейн Джонсън са резултат от начина, по който са структурирани договорите му с филмовите компании. Поради голямата му известност и добри финансови резултати на филмите с негово участие, компаниите му плащат двуцифрен хонорар в милиони долари, в комбинация с процент от печалбата на всеки филм.

Приходите от Холивуд далеч не са единствените пари, които Скалата изкарва. 47-годишният актьор има участия в телевизионно шоу по HBO, като същевременно е водещ на играта "Тайтън Геймс" по американската Ен Би Си.

В допълнение Скалата има много доходоносна линия облекла за фитнес, както и редица рекламни договори.

"Дуейн Джонсън е мултиплатформена, саморекламираща се марка. Няма друг като него.", казва Дергарабедян.

На второ място в класацията на "Форбс" по приходи е Крис Хемсуърт. Австралиецът е изкарал 76,4 милиона долара, предимно от участието си във филмовата поредица "Отмъстителите".

Няколко актьори от свръхдоходоносната серия от филми на Марвел се класират в топ 10 на тазгодишното подреждане.

Класацията е за периода юни 2018 - юни 2019 г., когато Марвел пусна "Отмъстителите: Краят", най-доходоносния филм в историята.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.