• 02 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Инцидент с депутати от „Атака”. Случаят е поет от Софийската градска прокуратура

Инцидент с депутати от „Атака”. Случаят е поет от Софийската градска прокуратура

/КРОСС/ Директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи старши комисар Младен Маринов съобщи, че депутати са участвали снощи около 22.30 ч. в скандал със собственици на търговски обект на улица „Раковска", след което са упражнили „известна агресия" към дошлите на място полицаи: „Снощи, около 22.30 ч. е получен сигнал от дежурния диспечер на Първо районно управление, а след това и от дежурния в Министерството на вътрешните работи, в който гражданин съобщава, че в момента има скандал на ул. „Раковска" 110 в магазин за алкохол и цигари, между представители на политическа сила и собственици и граждани, които са пазарували в магазина. Полицаи се отзовават по най-бързия възможен начин на сигнала. Заварват ситуация, в която наистина има скандал, изразяващ се в словесни пререкания. Намесват се, с цел да предотвратят скандала. Към полицаите също е оказана агресия от представителите на политическата партия. Съответно полицаите са извикали подкрепление. Изпратени са допълнителни полицейски сили, с оглед да не се стигне до саморазправа, тъй като там са се събрали множество граждани. Към момента няма задържани, тъй като спецполицаите са разпознали лицата като народни представители. Знаете, че в случая, ако не става въпрос за тежки престъпления и ползване на средства, които са опасни, нямаме право да ограничаваме правото им на свободно придвижване".

Пред полицаите депутатите твърдели, че в магазинчето се продават цигари без бандерол и наркотични вещества. Служители от Икономическа полиция не са открили в търговския обект нерегламентирани стоки и незаконни вещества.

Според някои медии, в инцидента са замесени депутатите Волен Сидеров и Десислав Чуколов. В профила си в социалните мрежи, депутатът Десислав Чуколов е написал по-рано: „Тази вечер, пред очите ни, продаваха наркотици на млади хора. Волен и аз се възмутихме. Как ще ни оклепат...тепърва ще видите".

Още снощи главният прокурор Сотир Цацаров е бил уведомен за инцидента. Заради факта, че става дума за лица с имунитет, случаят е поет от Софийската градска прокуратура. Интензивните разпити на свидетели ще продължат до понеделник, когато ще стане ясно дали ще се искат депутатски имунитети.

Също за понеделник е насрочено заседание по делото срещу Волен Сидеров за посегателство срещу полицай и хулиганство на летище Варна.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Е.ати чингеджийската държава!!!??? От статията разбрах, че няма орди от джихадисти в българия, че ченгетата са мъже а не девойки непоръбени и че Сидеров е нахлул с картечници, базуки и бомби да реже глави на горкичките ужасяващо прости продавочки, които пробутвот пот тезгяха норкотици на децата ни!!!???

11.10.2015 05:27:52

Анонимен

ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ !!! КЪДЕТО ИМА СКАНДАЛ-НЕПРЕМЕННО ПСИХАРЯТ ВОЛЕН Е ТАМ!!!

10.10.2015 11:17:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.