• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

СкандаУ тръгват на национално турне

СкандаУ  тръгват на национално турне

/КРОСС/ По - малко от месец остана до старта на турнето на група СкандаУ. Габрово е първия град, който ще посрещне Тото и Лъчо на 7-ми септември в зала Орловец от 20.00 часа. От днес, 21 август, до неделя е обявен СкандаУ Ticket Tour, в който билетите за всички градове от турнето ще се продават по 15 лева. Много игри вече стартираха с подарък билет за концерта, а феновете на групата, които пък си поръчат две тениски от SkandaUShop ще получат и един безплатен билет. Преди концертите също ще може да се купят техни тениски, на специално организиран за това щанд. Всеки ще може да си избере дизайн с култовите за СкандаУ фрази, а тениската му ще бъде изработена на място. Безспорно обаче, най-големия подрък, чакан от всички, които бяха в Арена Армеец на 6-ти април, е излъчването на концерта им. Той ще може да се гледа в YouTube канала на групата, а през уикенда по City TV.

Заедно с Тото и Лъчо на сцената ще се качат и техните приятели Део, Лео, Играта и Мойсей, Toshey и Кристиана Асенова, Руди, Дули, Муден и Кукушев AKA RDMK, Павел и Ицака, Чарли Танев, Атанас Колев, Зипо и Слаш, Пело Кръстев, Веси Бонева, Калоян Димитров - Балан.
Шоуто от Арена Армеец ще се повтори във всеки град от турнето. Рок аранжиментите, създадени от Светлин Къслев и СкандаУ Лайв Бенд пак ще взривят Replay, Мафия, НО, Хайвера, Арабия, Кокайна, Без да пие, Чужди усмивки, Катран.

Ето и другите дати:
28 септември - Арена Шумен
5 октомври - Дворец на културата и спорта, гр. Варна
26 октомври - Монбат Арена, гр. Русе
2 ноември - Мултифункционална спортна зала, Колодрум, гр. Пловдив.
Билети за турнето могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg в цялата страна, бензиностанции OMV, магазини Технополис и Български пощи. На касите в Двореца на Културата и Спорта във Варна и в Монбат Арена, Русе могат да се купуват билети през цялото време, а в Габрово, Шумен и Пловдив три дни преди всеки концертите, ше бъде възможно на се купят от билетните каси на залите.
Концертите навсякъде започват в 20.00 часа
Напомняме, че лицата, които не са навършили 18 години, могат да присъстват само с пълнолетен придружител, попълнена и подписана от него декларация.
Декларацията може да изтеглите от сайта на СкандаУ и от Eventim.bg и да попълните предварително.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.