• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Лейди Гага ще влезе в ролята на "Черната вдовица" на Гучи във филм на Ридли Скот

Лейди Гага ще влезе в ролята на "Черната вдовица" на Гучи във филм на Ридли Скот

/КРОСС/ След успешния си филмов дебют в "Роди се звезда" Лейди Гага ще влезе в ролята на съпругата на Маурицио Гучи - внукът на основателя на едноименната модна къща.

Патриция Реджани излежа присъда от 18 г. за убийството на съпруга си. Режисьор на лентата ще бъде Ридли Скот, предаде "Гардиън".

През 1995 г. Маурицио Гучи, който тогава е начело на модната къща, е застрелян от наемен убиец.

Две години по-късно Патриция Реджани е арестувана, а година по-късно тя е осъдена на 29 години лишаване от свобода за ролята си в неговото убийство.

Тя става известна в италианските медии като "Черната вдовица". Двете й дъщери твърдят, че действията й се дължат на мозъчен тумор, а през 2016 г. Реджани е освободена заради добро поведение.

"Ако можех да видя Маурицио още веднъж, щях да му кажа, че го обичам, защото той беше човекът, който значеше най-много за мен в целия ми живот", каза през 2016 г.

Реджани в интервю за "Обзървър". На въпрос какво смята, че би й отвърнал той, тя каза: "Мисля, че би казал, че чувствата не са били взаимни."

Ридли Скот ще вдъхне живот на историята за големия екран с помощта на съпругата си Джианина Скот, която изигра съпругата на героя на Ръсел Крол в "Гладиатор" (2000 г.). Тя също така продуцент на редица филми.

За изпълнението си в мюзикъла "Роди се звезда" Лейди Гага получи номинация за награда водеща женска роля "Оскар" и отличието за най-добра песен.

Последният филм на Скот беше заложническата драма "Всичките пари на света" с участието на Марк Уолбърг и Мишел Уилямс.

Слредващият му филм ще бъде историческият трилър "Последният дуел" с Мат Деймън и Бен Афлек, чието действие се развива в XIV век.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.