• 01 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Лекарите на Сергей и Юлия Скрипал не очаквали двамата да оживеят

Лекарите на Сергей и Юлия Скрипал не очаквали двамата да оживеят

/КРОСС/ Лекарите, които се грижат за бившия руски шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия, не са сигурни за бъдещото им състояние. Двамата бяха намерени в безпомощно състояние в началото на март в английски град, а по-късно стана ясно, че са атакувани с "Новичок", припомня БНТ.

Лекарите в Солсбъри се опасяват, че пораженията за Сергей Скрипал и неговата дъщеря може да са по-сериозни в бъдеще. Двамата станаха жертва на атака с нервнопаралитичен агент "Новичок" на 4 март. Как се лекува отваряне с подобно вещество засега остава по-скоро неизвестно.

Честният отговор е, че не знаем. Целият ни опит е лечението на трима души, отровени с Новичок. Мога да кажа, че още се учим, коментира д-р Кристин Бланшард, директор на болницата в Солсбъри.

Персоналът в болницата обаче се тревожи дали и някой от тях няма да стане жертва на нервнопаралитичния агент. Признават също, че не са очаквали Скрипал да оживеят.

Инцидентът със семейство Скрипал предизвика остра реакция от страна на западните правителства и САЩ, които обвиниха Русия за това и доведе до прогонване на дипломати. Русия отрича да е замесена.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тези ако ги пуснат в Русия означава ,че наистена са отровени от руснаци,както разбирам и те искат да се прибират(защо?). В което се съмнявам да ги пуснат по-вероятно да ги убият а не грешка ,внезапно да починат.Не успешно лечение.Този агент е добре запознат ,че отриви ли се човек с тази смес.Отива на небето. Няма друг вариянт.Следователно те няма да напуснат Англия никога, защото немогат,не чи не искат.

29.05.2018 13:59:37

Анонимен

Ако това разваля играта на Т.Мей, колко му е да ги убият. С тази цел ги задържат.

29.05.2018 10:25:56

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.